ŽENSKA POSLA Hrvatske Studentske Asocijacije

Trenutno pregledavate ŽENSKA POSLA Hrvatske Studentske Asocijacije

Hrvatska Studentska Asocijacija pokrenula je na inicijativu svoje voditeljice tima za odnose s javnošću, Lade Rajković, novi projekt pod nazivom – Ženska posla.
Sastavljajući govor za svoju kandidaturu pri izborima, Lada je razmišljala o tome kako HSA nema projekt tog tipa, a nemaju ga ni ostale studentske udruge u Hrvatskoj, stoga je zaključila da je pravo vrijeme da se takvo što pokrene.

Projekt je zamišljen kao niz predavanja i radionica koje će pomoći mladim studenticama i budućim poslovnim ženama da lakše uu u poslovni svijet.

Ideja projekta je predstaviti studentima nekoliko predavačica koje su uspješne u poslovnom svijetu i svojim savjetima mladima mogu pomoći.

Projekt okuplja uspješne, obrazovane i poduzetne žene koje će sa prisutnim sudionicama podijeliti svoja iskustva, kako ona pozitivna, tako i eventualne poteškoće s kojima su se susretale na putu do uspjeha.

Krenulo se s idejom radionice poslovnog odijevanja, koja je važni sastavni dio projekta i u sklopu nje na ovoj prvom projektu gošća predavačica će biti Branka Vučetić Atletić, dizajnerica i magistrica kostimografije s bogatim iskustvom te ravnateljica učilišta Profokus.
Ona će podijeliti nekoliko savjeta o tome kako se odijevati u poslovnom svijetu, a na njeno izlaganje nadograditi će se profesionalna šminkerica Katarina Baković koja će na primjeru dviju studentica otkriti na koji način se prikladno našminkati.

Dunja Lakuš, fonetičarka koja radi kao predavačica na Hrvatskim studijima, ali i na RTL televiziji, te je voditeljica mnogih radionica komunikacijskih i prezentacijskih vještina i medijskih treninga, održati će kratku radionicu o neverbalnoj komunikaciji na poslu i prisutne uputiti u tajne pripreme uspješnog govora.
O vještinama korisnim u poslovnom okruženju predavanje će održati i gospoa Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja, koja će sa sudionicama podijeliti svoja iskustva koja je prošla uspinjući se kao pripadnica ženskog spola u svijet visokog menadžmenta.
Izlaganja ovih uspješnih žena studenticama će približiti položaj žene u poslovnom svijetu , a to će im svakako koristiti na putu koji je pred njima. Taj put može biti i trnovit, ali ako vodi u pravom smjeru i dovede do ispunjenja vizija i osobnih ciljeva, svaki se trud uvijek pokaže – isplativim!

Odgovori