ŽELIM svoj stari broj časopisa!

Trenutno pregledavate ŽELIM svoj stari broj časopisa!

Drage naše čitateljice (i one koje će to tek postati),

Na naš redakcijski mail i telefon često pristižu upiti vezani za kupnju “starih“ brojeva časopisa.

Zašto pridjev stari pišemo pod navodnicima?! Pa zato, što svi koji nas poznaju znaju da naš časopis – ne stari! Naše teme su bezvremenske, namijenjene uljepšavanju vremena koje uspijete ukrasti za sebe, ali i prilagoene vašoj potrebi za informacijom, a nadamo se, i edukacijom.

Mnoge od vas, nažalost, ne poznaju nas od samog početka. Ali mi tu ne vidimo problem. Baš suprotno, veselimo se svakoj novoj čitateljici neovisno o tome s kupnjom kojeg broja nas je upoznala i prepoznala! Meutim, upravo meu Vama koje ste tek nedavno počele gledati i čitati svoja Ženska posla, najveći je broj onih koje nam šalju upite na temu – gdje i kako možemo nabaviti primjerke koje smo propustile, a željele bismo njima popuniti svoju malu kućnu biblioteku?!

Zbog vas smo odlučile ovdje, na našem portalu objaviti odgovor, ali i posebnu ponudu!

“Stare“ brojeve našeg časopisa možete naručiti putem našeg redakcijskog maila čija adresa glasi: redakcija@zenskaposla.hr.

Molimo Vas da prilikom naručivanja navedete točno koje brojeve želite naručiti i da navedete da li ćete primjerke preuzeti dolaskom u redakciju ili želite da vam se primjerci pošalju.

Ukoliko primjerke časopisa šaljemo, napominjemo da se u tom slučaju vama naplaćuje poštarina, a plaćate pouzećem!

Specijalna ponuda koju smo za vas pripremile:

1 primjerak časopisa (po izboru) = 10,00 kn

3 primjerka časopisa (po izboru) = 20,00 kn

5 primjeraka časopisa (po izboru) = 40,00 kn


Odgovori