Želim – darujemo u svibnju

Želim – darujemo u svibnju

Profil dvije čitateljice daruje kuharicama Ane Ugarković

Bez obzira na to koliko ste dobar kuhar i koliko ste tehnički potkovani, fantastično jelo jednostavno ne možete napraviti bez dobrih sastojaka. Najkvalitetnije namirnice su one koje su svježe, zrele, sezonske i lokalne. One uobičajene, svakodnevne namirnice vrlo često uzimamo zdravo za gotovo, a baš se u njima krije tajna vrhunske kuhinje. Recepti, kako ih ja shvaćam, u najmanju su ruku metoda bilježenja procesa kuhanja. U najboljem slučaju, oni hvataju trenutak inspiracije u kuhinji. U tom smislu, za mene pripremanje jela nije slijepo čitanje recepata, već vještina koja uz sva osjetila uključuje i srce, glavu i ruke. Ova su razmišljanja sukus gastro filozofije Ane Ugarković koja je kuharice Danas kuham i Danas kuham 2 ispunila praktičnim savjetima, ali u njima otkrila i neke tajne koje će preporoditi vašu kuhinju! Izdavačka kuća PROFIL daruje ovim kuharicama dvije čitateljice.

dm daruje tri čitateljice anticelulitnim proizvodima svojih robnih marki – Balea i alverde

Anticelulitni proizvodi dm-ovih robnih marki Balea i alverde omogućavaju djelotvornu borbu protiv celulita kod kuće. Balea anticelulitna krema ublažava celulit, dok Balea anticelulitna gel-krema ujedno sprječava njegovu pojavu zbog čega je idealan proizvod za upotrebu u borbi protiv celulita tijekom cijele godine. alverde piling gel za tuširanje dio je linije dm-ove ekološke robne marke alverde i ne sadrži umjetne mirise, bojila ni konzervanse. Uz osvježavajući miris limuna i ružmarina, alverde piling gel za tuširanje je idealna priprema kože za anticelulitni tretman nakon tuširanja.

S celulitom se bori veliki broj žena pa se dm pobrinuo da njegove robne marke ponude izvrstan omjer kvalitete i cijene kako bi bile dostupne svima. Tri čitateljice dm daruje poklon paketom svojih proizvoda za borbu protiv celutlita!

ELANCYL dvjema čitateljicama poklanja CELLU SLIM kremu

Iza laboratorija ELANCYL je više od 40 godina inovacija, ali i 40 godina učinkovitosti i zadovoljstva, kako bi svim ženama ponudili proizvode za ljepotu tijela, koji ujedinjuju stručno znanje s ugodom primjene. CELLU SLIM je Elancylov revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita, ali ujedno i proizvod za mršavljenje (dokazana učinkovitost u 7 dana) koji zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji djelatnih tvari (cekropija + kofein) pokazuje izniman učinak pri eliminaciji svih tipova masti. Samo jedno nanošenje dnevno dovoljno je za 24 – satno djelovanje koje kožu čini zaglaenijom i elastičnijom te joj daje profinjenu liniju i vidljivo ju tonizira. ELANCYL dvije čitateljice daruje CELLU SLIM kremom protiv celulita.

VICHY dvije čitateljice daruje IDEALIA BB kremom

Unutar linije proizvoda za idealnu kožu – IDEALIA Vichy predstavlja novu revolucionarnu Idealia BB kremu s jedinstvenom tehnologijom “protiv sivog tena“. Idealia BB objedinjuje najbolje od njege kože, šminke i UV-zaštite (mineralni pigmenti, Kombucha i UVA/UVB-filtri). BB kreme (Blemish Balm) nove su hibridne njege koje su i njega i šminka, alternativa su tekućem puderu zahvaljujući laganom prekrivanju koje ne sakriva novo dobivenu kvalitetu površine kože. IDEALIA BB krema iz Vichyja je jedina BB krema koja uklanja sivilo u svim slojevima kože: ne samo da u trenu uklanja sivilo s površine, već je i prva BB krema koja to čini i dubinski, ponovno stvarajući kvalitetu idealne kože iz dana u dan. Proizvod je dostupan u dvije nijanse, ispitan je pod dermatološkim nadzorom i prilagoen je i osjetljivoj koži. Vichy dvije čitateljice daruje IDEALIA BB kremom.

Dobitnice rubrike Želim broja 17.

BALEA I ALVERDE ANTIC. PROIZVODI
MAJA MARKUšIĆ, SLAVONSKI BROD,
LEA BOŽIĆ, MATULJI,
IVANA FRIDRIH KOšUTIĆ, BJELOVAR
VICHY IDEALIA BB KREMA
JADRANKA MULKOVIĆ, ZAGREB
MARIJA MASLER, PRIVLAKA
ELANCYL CELLU SLIM KREMA
NEVENKA TADEJ, RIJEKA
IRINA STEIGER, ZAGREB
KUHARICA ANA UGARKOVIĆ “DANAS KUHAM
VANDA BELAMARIĆ, CRIKVENICA
MLADEN PAVLINOVIĆ, SL. BROD

Odgovori