Zagrli život uz jednu od novih Vipnetovih tarifa

Trenutno pregledavate Zagrli život uz jednu od novih Vipnetovih tarifa

Step, Tango ili Swing – koji je tvoj stil?

Koliko puta ste poželjeli učiniti nešto na svoj način, a za to niste imali priliku? Vipnet vam od sada omogućava da učinite stvari po svom i posložite svoju tarifu baš onako kako to vama odgovara.

Nove Vip tarife, Tango, Step i Swing, omogućavaju kombiniranje pet različitih Opcija, a dostupne su bez ugovorne obveze i bez naknade za uspostavu poziva.

Sve tri tarife omogućavaju neograničene pozive unutar Vip mreže, dok Tango i Swing nude 200, odnosno 1000 minuta prema svim drugim mrežama. Bez obzira koju tarifu odabrali podatkovni promet je neograničen, a u sve tri tarife uključena je i LTE usluga za 4G mrežu koja u kombinaciji s Vipnetovom superiornom 3G mrežom omogućuje vrhunsko korisničko iskustvo.

Takoer, sukladno vlastitim potrebama, korisnici već nakon mjesec dana mogu besplatno promijeniti odabranu tarifu.

Pet dodatnih Opcija nude brojne mogućnosti, izmeu ostalog i neograničenu komunikaciju prema svim mrežama u Hrvatskoj, ali i prema EU, što je apsolutna novost u Hrvatskoj.

Uz ugovornu obvezu na 12 ili 24 mjeseca svaka od Opcija nudi mogućnost nabave mobilnog ureaja po izrazito povoljnim cijenama – već od 9 kn.

Korisnik takoer može uzeti bilo koju od Opcija bez ugovorne obveze i mijenjati ju svakih mjesec dana ukoliko ne uzima ureaj po povoljnijoj cijeni. Vipnet je u okviru novih tarifa pripremio i posebnu ponudu za mlade, koji uz ugovornu obvezu na dvije godine do navršenih 30 godina dobivaju 20 posto popusta na mjesečnu naknadu za jednu od 5 Opcija.

Zapleši u Vip ritmu, zagrli život i složi svoju tarifu po mjeri!

Više informacija na www.vipnet.hr ili na 091 77 00


Odgovori