Zagrebačke Francuske večeri u kozmetičkom salonu DORA98

Zagrebačke Francuske večeri u kozmetičkom salonu DORA98

Povodom Dana žena kozmetički salon Dora98 odlučio je razveseliti sve dame kao i njihove mame, prijateljice, bake, roakinje i kolegice te im prirediti pravu beauty and health poslasticu.

Francuske večeri zamišljene su kao večeri na kojima će se prožimati druženje, demonstracije najnovijih beauty i lifestyle proizvoda i usluga te edukacija. Svaka večer bit će poslastica za sebe i ponavljat će se više puta godišnje. Sve pripadnice ljepšeg spola imat će prilike družiti se, naučiti nešto novo te se educirati od strane vrhunskih coacheva, psihologa, beauty majstora, nutricionista, savjetnika za mršavljenje, doktora i specijalista lifestyle područja. Svaki puta gošća večeri će biti i jedna poznata dama, a na prvom druženju to će biti poznata voditeljica i poduzetnica Mirnu Maras Valentić.
Druženju će se prve večeri pridružiti i stručnjakinja za pletenje pletenica u kosi, kozmetički stručnjaci, šminkerice koje će vas našminkati poput filmske dive te naravno ugodno žensko društvo uz francuske delicije, vino, francusku glazbu i poklone iznenaenja.

Ljiljana Perkov, inicijatorica večeri na ideju pokretanja ovakvih večeri došla je prije više od godinu dana, zaključivši da žene vole organizirana okupljanja na kojima se mogu opustiti nakon napornog radnog dana, a jednako tako i doznati puno novosti iz svijeta ljepote. Uvjerena je da će edukacije koje će ženama na temu njege duha i tijela pružiti u okviru ovih druženja biti velika dodatna vrijednost te da će donijeti puno pozitivne energije koja je svima neophodna i u poslu i u privatnom životu.
Ne propustite prvu u nizu večeri koje će povezati hrvatsku i francusku kulturu, umjetnost, ljepotu, modu, kozmetiku, ples, glazbu u salonu Dora98, Trsatska 2c, Trešnjevka u Zagrebu, 7.ožujka, s početkom u 18 sati.
Tijekom francuskih večeri tretmani salona Dora98 bit će na akcijama!

Ulaz besplatan, uz obaveznu prijavu na info@dora98.hr, budući je broj mjesta ograničen!
Dobrodošli!

Odgovori