Začin za brak

Trenutno pregledavate Začin za brak
Priča filma Začin za brak priča je o braku u kojem se izgubila ona posebna iskra, u kojem je nestalo čarolije. Poznata priča?! Većini koja živi u dugotrajnoj zajednici/braku – vjerojatno jest! Ako je kod vas drugačije – javite nam!
što učiniti kako bi se premostio jaz koji se tijekom godina pojavio, kako vratiti staru strast, iznova probuditi vlastitu, ali i seksualnost partnera, kako se ponovno približiti, zapitala se naravno – žena. Muškarac nije primijetio neki poseban problem!
Kay (Meryl Streep), je odlučila nagovoriti svog supruga Arnolda (Tommy Lee Jones) da otputuju na tjedan dana bračne terapije u gradić Great Hope Springs kod poznatog stručnjaka za parove.
Pretpostavljate, pred njom je težak posao, ali mogućnost ponovnog približavanja jedno drugome, toga je vrijedna, zar ne?!
Kako će se priča razvijati i kako će završiti, provjerite u CineStar kinima! Prva projekcija biti će večeras u okviru CineLady projekta!

Vidimo se u CineStaru! I naša će Viki biti tamo, jer ona je veliki fan gospoe Meryl Streep, kao uostalom i cijela redakcija našeg časopisa – Ženska posla!

Odgovori