ZA BEBE I DJECU 2 Promocija knjige

ZA BEBE I DJECU 2 Promocija knjige

Nakon bestselera Za bebe i djecu, koji donosi osnove prirodne i uravnotežene prehrane za najmlae, Jadranka Boban Pejić, vodeće ime na području zdrave prehrane, napisala je za nakladničku kuću Planetopija, nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolje, grlobolje, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge.

Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Služeći se ekološkim i cjelovitim namirnicama, aromaterapijom, ljekovitim biljem, homeopatijom i refleksoterapijom pokazuje kako smanjiti stres koji dolazi s bolešću djeteta te kako pridonijeti bržem oporavku od bolesti.

Na predstavljanju knjige ovoga četvrtka, 12.12. u 19 sati u KIC-u, očekuje vas predavanje Jadranke Boban Pejić. Ulaz je slobodan, a knjiga se prodaje po promotivnoj cijeni.

“Iako živimo u vremenu koje je daleko od idealnog za život, svejedno možemo birati ono što ima pozitivnije učinke na naše zdravlje te pokušati izbaciti ili smanjiti ono loše. Upravo zato, svijest o tome da možemo birati što ćemo davati svojem djetetu (ili sebi), glavni je pokretač za preuzimanje aktivne uloge u stvaranju i obnavljanju zdravlja.“

Jadranka Boban Pejić


Odgovori