Wellness

Trenutno pregledavate Wellness

Danas, u vrijeme kada svi negdje žurimo i jurimo, dan nam je prekratak, vani je hladno, trebamo “stati na loptu“ uzeti malo vremena i za sebe. Zato je najbolje otići u neki wellness centar i ugrijati se u sauni, whirpoolu, bazenu ili uživati u jednoj od opuštajućih masaža. Odgovore na pitanja “Kuda otići, kako napuniti baterije te odmoriti duh i tijelo, a pritom ne bankrotirati ili jednostavno kako i čime iznenaditi svoje najdraže?“ od nedavna možete potražiti na najnovijem, ujedno i najmodernijem specijaliziranom internetskom portalu za wellness odmore – Relaxino.com. Ovaj internetski portal namijenjen svim ljubiteljima kvalitetnog odmora i originalnih putovanja, po prvi puta predstavlja svojevrstan on line katalog wellness usluga u Hrvatskoj i široj regiji te svakom posjetitelju pruža široku paletu ponuda, ali i mogućnost brzog, samostalnog i direktnog rezerviranja odmora po svojoj želji iz udobnosti vlastitog doma, a plaćanje aranžmana nakon izvšene usluge na licu mjesta u hotelu. Predlažemo nekoliko destinacija koje nude najbolje wellness ponude:

TOP destinacije u Hrvatskoj:

Terme Jezerčica sa novo izgraenim Wellness &; Spa centrom te Vodenim parkom u kojem se možete prepustiti tradicionalnim i modernim načinima brige za ljepotu duha i tijela. Wellness programi provode se u prostoru neposredno do bazena s izvorskom termalnom vodom ( 36ºC). Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na samom izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljenost od centra Zagreba oko 40 km. Predlažemo posebnu ponudu Zimski relaxino u hotelu Terme Jezerčica***, do 29.12.2012. i 14.1.-28.2.2013., za 2 osobe, 2 polupansiona 860 kn, kupanje, noćno kupanje, korištenje saune.

Terme Tuhelj imaju najveće kupališe u Hrvatskoj – Vodeni planet tik do Zemlje, koji pruža gostima nezaboravan doživljaj sastavljen od brojnih atrakcija za djecu i odrasle. Uz bazene tu se nalaze i navjeći Svijet Sauna sa Centrom njege i ljepote. Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel Well **** u Termama Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi. Predlažemo Noćni paket u hotelu Well****, do 28.12.2012., 405 kn po osobi, 1 noćenje s doručkom, kupanje, noćno kupanje, korištenje sauna. Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine resort uključuje smještaj u novom hotelu sa četiri zvjezdice, “Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta.

Spa &; Sport Resort Sveti Martin je u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Meimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih dogaanja, festivala i znamenitosti. Centar resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar, restoranti, pub i šarmantni mali trgovački centar. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, meu prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine.

TOP destinacije u Sloveniji:

U Terma Čatež na zimskoj Termalnoj rivieri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte raj na više od 2.300 m² sa vodenim atrakcijama: bazeni, whirpooli, brza rijeka, bazen sa valovima, gusarski brod, tobogani i puno puno više. Za one koji vole saune, Sauna park nudi osam različitih sauna. Zimska Termalna riviera povezana je sa hotelo Toplice koji je idalno mjesto za obiteljski odmor. Kada doe lijepo i toplo vrijeme otvaraju se vrata ljetne Termalne riviere za zabavu svih generacija na više od 10.000 m² Predlažemo Obiteljski Mini odmor u hotelu Toplice****, 2.1.-28.3.2013., 4 polupansiona po osobi od 1.720 kn i 2 djece gratis.

Thermana Laško ima jedan od najatraktivnijih u Sloveniji Termalni centar koji sadrži: bazen s valovima, tri whirpoola iznad bazena, dječje vodeno igralište, brzu rijeku, tobogan. U blizini se nalazi i Sauna centar sa 6 različitih sauna, Wellness Spa centar koji nudi najmodernije spa rituale sa bogatom ponudom wellness terapija. Predlažemo Zimski odmor u hotelu Wellness Park Laško****, 2.1.-13.1.2013., 2 polupansiona po osobi od 1.145 kn i 2 djece gratis. Preporučujemo produženi vikend u hotelu Kristal****, 2.1.-5.1.2013., Akcija 2=3, 3 polupansiona 1.038 kn po osobi. U terminu školskih praznika 2.-13.1. 1 dijete do 14 godina i dijete do 6 g. u sobi s dvije odrasle osobe je gatis.

Terme Olimia su mjesto za savršen odmor i opuštanje daleko od gradske gužve sa smještajem u Wellness hotelu Sotelia****s i hotelu Breza**** te unikatnim masažama kao što su Olimia ili Armonia. Priča se da imaju najbolji wellness u Sloveniji, već treću godinu za redom, to je najluksuzniji wellness Orhidelia koja zadovoljama uskuse i najstrože turističke elite. U Termama Olimia postaje wellness način života. Wellness je filozofija koja na najrazličitije načine jača tijelo i dušu. To je način koji nam omogućuje očuvanje i održavanje zdravlja, dobrog osjećanja i ujedno nam pomaže poboljšati kakvoću života. Predlažemo Selfness paket u 2013 . godini, koji u terminu 13.1.-2.3. kao promociju ovog novog paketa nude popust za 2. Osobu 50%. Paket uključuje individualne tretmane od strane fizioterapeuta uz demostranicu i pisane upute za vježbanje kod kuće.

Rimske Terme su najstarijih toplica u Sloveniji. Prije više od 180 godina otkrivena su arheološka nalazišta na području Rimskih Toplica. Nakadašnje pašnjake oko Terma posladal je prekrasna šuma koja je okružena stazama za šetnju. Terme su ponovo otvorene 2008. Godine sa potpuno obnovljenim 3 hotela. Nevjerojatne rimske kupke u povijesnom dijelu Vodenih nimfa (Zdraviliški dvor **** Hotel) su blago Rimskih terme koje daju povijesnu osjećaj i mistični znak za najstarije toplice u Sloveniji. Preporučujemo Akciju Relaxino u terminu 2.1.-15.2., 2 polupansiona za 2 osobe 1.205 kn.

Dolenjske Toplice su jedno od najstarijih lječilišta u Europi. Prvi kupališni objekt bio je postavljen već sredinom 17. stoljeća! Wellness centar Balnea sadrži unutrašnje i vanjske termalne bazene, vodene slapove, zavjese i gejzire, atrakcije za djecu, veliki broj sauna i kupka za pomlaivanje, Zen soba s vodenim ležištima, japanka kupka, veliki broj masaža i wellness programa. Preporučam, produženi vikend paket u hotelu Kristal u terminu 2.1.-1.5.2013. Akcija 2=3, 3 polupansona po osobi 1.038 kn. U terminu 2.-13.1. 1 dijete do 14g. i smještaj za djecu do 6 g. u sobi s dvije odrasle osobe gratis.

Više o portalu Relaxino.com možete saznati na web adresi www.relaxino.com , ali i na društvenim mrežama Facebook i Twitter

Odgovori