WELLNESS & EZOTERIC FEST

Trenutno pregledavate WELLNESS & EZOTERIC FEST

U Arena centru u Zagrebu, od 19. – 21. travnja održat će se “Wellness &; Ezoteric Fest“ , na kojem ćete moći saznati kako se brinuti o svom zdravlju i održati ga na prirodan način.

Kroz niz besplatnih radionica, predavanja, dijagnostika i tretmana, prezentacija, degustacija zdrave hrane i prirodnih sokova, savjetovanja, posjetitelji će moći upoznati najnovije proizvode i ponude iz područja Wellnessa, zdravog načina života, prehrane i dodataka prehrani, prirodne kozmetike, proizvoda za očuvanje zdravlja. Na istom mjestu moći će dobiti prijedloge za aktivnosti koje pomažu zdravlju – rekreacija i Yoga, odmor, putovanja…

Tu će biti i stručnjaci iz graničnih područja znanosti koji mogu na prirodan način iscijeliti Vaš duh i tijelo i pomoći Vam da lakše i brže podignete nivo svijesti i pomognete sebi kroz razne duhovne tehnike koje će demonstrirati i o kojima će predavati. Tu su i poznati vidovnjaci, astrolozi, numerolozi, tarot majstori i drugi eksperti duhovnih disciplina koji mogu omogućiti ljudima da spoznaju samog sebe.

U subotu 20.4.13. u 13h u sklopu festivala održat će se i zanimljivo predavanje pod nazivom “Program božanskog zdravlja“ u organizaciji Parka Božanske Energije.

Na ugodnom druženju sa Swami Urgayom, imat ćete priliku osvježiti se, napuniti energijom i saznati mnoge korisne savjete o kulturi zdravog življenja, ali i o praktičnim vježbama za svakoga.

Temeljen na drevnim principima znanja, a ujedno jednostavan i praktičan program za svakoga, služi za postizanje boljeg zdravlja, povećanje energije, smanjenja stresa i napetosti kojima smo svi izloženi u ovom užurbanom vremenu.

Cilj je programa da harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarimo zdravlje i sreću čemu u konačnici svi težimo.

Predviena je i bogata nagradna igra, uz niz sponzora, stoga će doista Arena centar za vrijeme održavanja festivala biti mjesto na kojem će svatko moći pronaći nešto za svoj ukus.


Odgovori