VICHY SPA BOX

Trenutno pregledavate VICHY SPA BOX

Ritual ljepote, čišćenja i njege kože s termalnom vodom

Vichy, nadahnut svjetski priznatim Vichy SPA centrom, predstavlja SPA BOX – jedinstveni ritual ljepote, čišćenja i njege kože s termalnom »vodom ljepote« Vichy.

SPA BOX čine tri proizvoda, ikone Vichy SPA rituala ljepote: Purete Thermale micelarna otopina, Termalna voda Vichy i Aqualia SPA noćna maska za jedinstveni SPA ritual ljepote. Vichy SPA BOX je ekskluzivni poklon, kojeg dobivate prilikom kupnje odabranog proizvoda iz linije Aqualia Thermal u ljekarni.

Termalna voda Vichy, poznata i kao »voda ljepote«, već stoljećima se koristi u Vichy SPA centru i pravi je saveznik osjetljive kože. Predstavlja središnji element svih rituala ljepote u Vichy SPA centru.

Kutijica, koja je zapravo poklon prilikom kupnje odabranog Aqualia Thermal proizvoda, uključuje tri proizvoda za esencijalne korake tradicionalnog Vichy SPA rituala:

  • Purete Thermale micelarna otopina (30 ml)

  • Termalna voda Vichy (50 ml)

  • Aqualia SPA noćna njega (7 ml)

Za potpuni kućni SPA ritual slijedite tri osnovna koraka:

Korak 1: PURETE THERMAL MICELARNA OTOPINA

Umirujuća otopina potpuno na bazi vode, formulirana posebno za osjetljivu kožu lica i područje oko očiju. Uklanja sve nečistoće i šminku, a uz to je ne treba niti ispirati. Zbog izuzetno visoke koncentracije termalne vode Vichy umiruje nadraženu kožu i sprječava njeno ponovno nadraživanje.

Korak 2: TERMALNA VODA VICHY

Izvorska, prirodna voda kožu obnavlja, umiruje i okrepljuje! Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda i danas je jedan od bitnih sastojaka svih proizvoda za njegu kože marke Vichy. To je 100% čista i prirodna voda, koju znanost ne može imitirati i saveznica je svih vrsta kože, pa i najosjetljivije. Korištenje termalne vode Vichy preporučuje se ujutro i navečer, kao obavezni dio rutine čišćenja i njege kože, te više puta na dan za njeno osvježenje i vraćanje vlage. Osobito se savjetuje korištenje tijekom vrućih ljetnih dana, kada voda iz kože ubrzano isparava.

Korak 3: AQUALIA SPA noćna njega

Krema za obnavljanje u obliku gela, koja djeluje protiv znakova umora i osigurava brzi učinak tijekom noći uz dugotrajnu hidrataciju. Tekstura kremastog gela pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i ugode. Koža izgleda obnovljeno i vidljivo je svježija i blistavija, a na dodir meka, nježna i puna.

Aqualia Thermal noćnu Spa njegu može se koristiti i kao masku – jednom do dva puta na tjedan. U njoj je hijaluronska kiselina udružena s termalnom vodom, kako bi obnovila kožu tijekom noći – kada je proces regeneracije kože na vrhuncu.


Odgovori