Valentinovo u kosi Frizerskog ateliera Monet

Trenutno pregledavate Valentinovo u kosi Frizerskog ateliera Monet

Nije tajna da je kosa jedan od najjačih zavodničkih aduta svake žene. Duga ili kratka, svijetla ili tamna, ravna ili kovrčava…svaka ima potencijal za oblikovanje romantične frizure koja će se pamtiti.

A mjesec ljubavi i blagdan zaljubljenih pravo su vrijeme da voljenoj osobi posebnom frizurom pokažete koliko vam je stalo ili da za sebe učinite nešto zbog čega ćete se dugo osjećati posebno.

Iz zagrebačkog Frizerskog ateliera Monet, poznatog po vrhunskim klasičnim i avangardnim frizurama te frizerskim inovacijama kad riječ o njezi kose, predlažu nekoliko zanimljivih kombinacija za Valentinovo, ali i za ostale proljetne mjesece.

Vlasnica Moneta, Maja Misirić, podsjeća da su romantične frizure “in“ ne samo tijekom veljače, nego će se nositi tijekom cijele ove godine.

“Blagi uvojci naglašeni ombre pramenovima pravi su hit čak i na bob frizuri koja je jedna od najtraženijih ove sezone. Obavezne su i šiške za koje predlažem asimetrično šišanje jer se tada mogu nositi u raznim kombinacijama“, preporučuje Maja Misirić.

Osim frizura sa svjetskih modnih pista, u Monetu naglašavaju i da je za zdravu frizuru iznimno bitna i kvalitetna njega kose. Brazilsko peglanje keratinom te botox maska za kosu prije proljeća beživotnoj kosi vratit će sjaj i naglasiti dobru frizuru.

O Monetu:
Frizerski atelier Monet na frizerskoj i revijskoj sceni postoji posljednjih 13 godina. Vlasnica Maja Misirić tri puta je nagraena Oscarom visoke mode (1998., 2000.,2002.), a godinama surauje s najpoznatijim hrvatskim modnim kreatorima poput Nade Došen i Borisa Pavlina.
Ono što Frizerski atelier Monet izdvaja je individualan pristup svakom korisniku, savjetovanje oko promjene frizure, intenzivna njega kose, uvoenje noviteta na tržište poput brazilskog peglanja keratinom.

Odgovori