VALENTINOVO – idealan dan za promociju antiljubića

Trenutno pregledavate VALENTINOVO – idealan dan za promociju antiljubića

Valentinovo – za neke dan poput svakog drugog, za neke praznik ljubavi kojeg obilježavaju romantičnim večerama, kupovinom ruža i/ili srcolikih darova koji zasigurno nisu dokaz ljubavi, ali nitko od nas se neće buniti protiv malog znaka pažnje, pogotovo ako se radi o npr. finim čokoladnim pralinama kakve će posjetiteljima promocije našeg antiljubića pokloniti naš partner – Leonidas.

Posjetite Leonidas u Medvedgradskoj 7 ili na Facebook stranici.

Ženska posla odlučila su ovo Valentinovo obilježiti promocijom antiljubića naše Rosie Kugli. Uz autoricu Rosie, sugovornice s kojima ćemo razgovarati na temu antiljubića, ali i lijepih i onih manje lijepih strana ljubavi, biti će poznata psihologinja Zora Subotić i najpoznatija hrvatska autorica ljubića Ana Žube.


Za mjesto radnje odabrali smo idealnu lokaciju – MUZEJ PREKINUTIH VEZA, konkretno – muzejski kafić! Muzej prekinutih veza nalazi se na adresi Ćirilometodska 2 u predivnoj baroknoj palači Kulmer na Gornjem gradu

Vrijeme radnje : 17:30 h.
Uzvanici: Svi su dobrodošli, ali zbog kapaciteta prostora broj mjesta je ograničen kako bi se naši gosti osjećali ugodno i udobno! Stoga požurite kako biste došli na vrijeme i zauzeli najbolje mjesto!
Dress code: Veliki osmijeh izvana, ali i onaj još važniji – iznutra.
Preporuka: Nakon promocije ostanite na istom mjestu i sudjelujte u “ljubavnom kvizu“ kojeg organizira Muzej prekinutih veza. Kroz kviz ćete provjeriti koliko znate o ljubavnim prekidima koji su obilježili povijest, književnost, film, sport, glazbu..? Možete igrati sami ili u ekipi od 4 igrača!
A nakon što osvojite neku od nagrada na kvizu, počastite se još za kraj i posjetom muzeju koji je ispunjen zanimljivim i simpatičnim eksponatima koji vas mogu potaknuti na suze ili smijeh – vi birate! Uz ulaznicu dobivate i Modernu bajku, naš prvi antiljubić!
Doite na promociju u Muzej prekinutih veza 14. veljače i, ako već niste, zaljubite se u naš antiljubić. Obećavamo vam – biti će to prava sretna, uzvraćena ljubav!

Odgovori