Uz svjetlost svijeće

Trenutno pregledavate Uz svjetlost svijeće

U zagrebačkoj Mesničkoj ulici otvorena je nova trgovina Miris prirode koja nudi home decor i shabby chic i jedini je distributer poznatih kvalitetnih Yankee Candle svijeća. Na prostoru veličine preko 100 m² moguće je pronaći najveći izbor svijeća, mirisa za dom i auto, sezonskih mirisa, osvježivača za kuću i pribora za svijeće – tu ćete sigurno naći prigodan blagdanski poklon, ali i nešto čime ćete osvježiti i uljepšati vlastiti dom.

U novoureenom Mirisu prirode uz estetsku vrijednost i kvalitetu, ponuda zadovoljava nekoliko različitih stilova opremanja domova, čiji je cilj uz pomoć boja, namještaja, i dekoracije, stvoriti što ugodnije ozračje prostora u kojem boraivmo. Tako se primjerice u ponudi nalazi veliki broj predmeta koji su karakteristični za rustikalno romantični stil s naglaskom na kovani namještaj kao što su regali, stolovi i stolci iskoristivi kako za unutarnje tako i za vanjske prostore.

U ponudi trgovine je i masivni i kovani namještaj, te predmeti koji slijede romantični francuski stil opremanja doma. Masovni namještaj koji dočarava osjećaj ugode i vječnosti, izraen je u različitim europskim stilovima od prvoklasnog borovog i hrastovog drveta. S obzirom da u Mirisu prirode postoji mogućnost odabira željene boje i odsjaja odabranog komada namještaja, svaki kupljeni predmet, osim što je ručno izraen, može biti unikatni i pritom najbolje usklaem s budućim prostorom u kojem će biti smješten. Ponuda masovnog namještaja odnosi se na različite oblike i veličine regala, vitrina, ormara, stolova, stolaca i klupa, fotelja, dvosjeda i trosjeda, kao i noćnih ormarića.

Novi romantični francuski stil vidljiv je u izrezbarenim stolovima i noćnim stolićima koji podsjećaju na francusku Provansu, a tu su i fotelje, vitrine i ostali dekorativni elementi. Namještaj i home decor predmeti su visoke kvalitete i nabavljaju se isključivo od europskih proizvoača.

No, u ove blagdanske dane, možda je najzanimljivije da u trgovini možete nabaviti cjelokupnu ponudu Yankee Candle svijeća i mirisa. Mirisna povijest Yankee Candle svijeća započela je na Božić davne 1969. godine kada je sedamnaestogodišnji Mike Kittredge napravio svojoj majci mirisnu svijeću za poklon, dok je drugu koju je napravio prodao i od zarade kupio materijal koji mu je bio potreban da napravi novu svijeću. Danas, Yankee Candle nudi više od 150 mirisa, a sve nastaju u proizvodnim objektima u tvornici u Massachusettsu, SAD.

Yankee Candle svijeće sadrže čiste i prirodne mirisne ekstrakte, prirodni pamuk i vrhunski parafin, a njihov mirisni užitak traje i do 160 sati. Osim modernog dizajna prilagodljivog svakom prostoru, kako izgledom, tako i bojom i mirisom, Yankee Candle svijeće pakirane su kao svijeće u čaši, u staklenci, kao male mirisne svijeće ili u obliku mirisnog voska. Yankee Candle svijeće u dom donose dodatnu toplinu, a njihovi mirisi i arome utječu i na raspoloženje.

Posebnost Yankee Candle svijeća su svakako i mirisi prilagoeni svakom vremenskom razdoblju (godišnja doba, specijalizirane kolekcije i sl.) kao i posebnim prigodama (vjenčanje, razne obljetnice i sl.), te brojni mirisi, od voćnih, cvjetnih, slatkih, pa sve do primamljivih božićnih aroma. Yankee Candle svijeće imaju iznimno dugu i jednakomjernu gorljivost, intenzivan i koncentriran miris zahvaljujući ekstraktima pravih esencijalnih ulja.

Osim svijeća za potpuni ugoaj i optimalnu dekoraciju doma u prodaji Mirisa prirode nalaze se i razni ukrasni Yankee Candle elementi, primjerice dekorativni mirisni štapići, odnosno difuzeri, zatim deco sjenila, mirisna ulja, električni osvježivači, mirisne vrečice za ormar, staklene i keramičke posudice, svijećnjaci, podlošci i brojni blagdanski prigodni predmeti. Vrijeme je da vam dom zamiriši uz svjetlost svijeća.

Odgovori