Ulola promo-prodaja i wellnes nagrada te akcija-Koju kunu za Lunju

Ulola promo-prodaja i wellnes nagrada te akcija-Koju kunu za Lunju

Ulola za ljepše blagdane

U blagdanskom ugoaju Adventa na Zrinjevcu posjetitelji mogu do 1. siječnja 2013. po promotivnim cijenama kupiti Ulola prirodnu kozmetiku, a istovremeno pomoći da se udomi koji “Lunjo”

Na zagrebačkom Zrinjevcu u sklopu Adventa u Zagrebu niknuli su lijepe drvene kućice iz kojih se šire fini mirisi, zveckanje nakita i pozitivna energija. Na štandu Ulole prodaje se, naravno, prirodna kozmetika koja zbog svoje kvalitete i prihvatljive cijene i zanimljivih mirisnih i terapeutskih kombinacija sastojaka ima sve više pobornika.

Možda ćete se iznenaditi kada vidite i novu liniju za lice – Ulola facelift, kremu koja je tek “puštena“ na tržište, a jedinstvena je jer je prirodna alternativa botoxu. Svoje djelovanje pomlaivanja krema duguje amelioxu, sastojku koji se bazira na kombinaciji dipeptida Carnosina koji sprečava stvaranje bora učvršćivanjem kalogena i liposomatskog ekstrakta sikavice (Silybum marianum), antioksidansa koji usporava starenje kože i stvaranje bora. Dnevnu, noćnu i kremu za oko očiju posjetitelji će moći isprobati i kupiti po promotivnim cijenama od 110 kuna, odnosno 90 kuna koliko košta Facelift za područje oko očiju.

Tu su i već poznati Ulolini proizvodi koji će vam itekako dobro doći u ove dane kada svi priželjkujemo bolju cirkulaciju i sanjamo o opuštanju. Prirodni sastojci mediteranskog podneblja osobito su važni za intenzivnu njegu i hidrataciju kože u zimskim danima. Pilinzi na bazi jadranske soli za poticanje cirkulacije u zimskim danima mogu se kupti za 45 kuna, maslaci za hidrataciju, prehranu i regeneraciju kože za 50 kuna, soli za opuštajuće kupke za samo 25 kuna, a sapuni za različitu namjenu u njezi kože po cijeni od 15 do 19 kuna. Ljubitelji prirode najmilije mogu u božićno vrijeme darivanja razveseliti Ulola poklon paketima kombiniranima po vlastitoj želji.

No to nije sve – Ulola u suradnji s Udrugom za zaštitu životinja Lunjo provodi akciju “Koju kunu za Lunju“. Na štandu je postavljena kutija za donacije Udruzi, a posjetitelji će moći i upoznati pse za udomljavanje. I, naravno, udomiti ih ako žele! I treba li uopće reći: Ulolini proizvodi, naravno, nisu testirani na životinjama!

Kupnjom Ulola proizvoda sudjeluje se u nagradnoj igri koju podupore wellness NovaSpa. Prva nagrada je Spa zona Vatra za 5 osoba (3 sata) – finska sauna, jacuzzi bazen, tri relax zone (vrijednost nagrade 700 kn), druga je Spa zona Voda (2 sata) + De Luxe paket dobrodošlice za dvije osobe – bio sauna, jacuzzi bazen i relax zona (vrijednost nagrade 450 kn), a treća nagrada je Spa ritual njege lica za jednu osobu – njega lica profesionalnom kozmetikom Algologie dva sata, a vrijednost nagrade je 400 kn.

A Ulola će jednoj čitateljici portala i časopisa Ženska posla priuštiti užitak prirodne njege darujući joj —- ako točno odgovori na pitanje postavljeno na Facebooku.

Javite se na redakcija@zenskaposla.hr

Odgovori