Udati se ili ne, pitanje je sad!

Trenutno pregledavate Udati se ili ne, pitanje je sad!

Trebali biste izreći sudbonosno ‘da’ iz jednog jedinog razloga – ljubavi.

Slijedi popis 10 najšešćih razloga zašto se ne ulazi u bračnu luku.

Piše: Anka Ujdur

Razlog br. 1: Roditelji i svojta vam kvocaju ‘Krajnje ti je vrijeme da se udaš…’

Ovo podbadanje se ponavlja svih 365 dana u godini barem tri puta dnevno i rijetko koja žena ne poklekne pod pritiskom te ‘dobronamjerne’ hipnoze. Rezultat: Frustriraniji ste više nego ikad jer su vam ‘uvalili bubicu u glavicu’, vaša dlakavija polovica još uvijek ne spominje ni ‘v’ od vjenčanja, roditelji vam i dalje kvocaju… A da im kažete da pogledaju sebe i svoj brak?!

Razlog br. 2: Trudni ste.

Dvije paralelne linije ili plusić na kućnom testu za trudnoću definitivno nisu indikator da ste spremni izreći sudbonosno ‘Da’ svom dragom, već da ćete na svijet donijeti jedno malo živo biće koje ćete obožavati do kraja života. A sad smo hrabro, glavu gore te čašu sa šećerom i vodom u ruku…

Razlog br. 3: Strah vas je samoće.

Ovo je definitivno nagori razlog za uplovljavanje u bračnu luku, pogotovo ako ste još uvijek solo. Em, morate naći dečka, em morate naći i muža… Zašto si stvarati dupli stres?! Pola nas se boji mraka pa ne spavamo s upaljenim svjetlom nego se čovjek s vremenom navikne (na mrak i samoću, naravno)!

Razlog br. 4: Dosada.

Veza izmeu vas i vaše dlakavije polovice monotona je, razvukla se k’o žvakaća guma, stagnira u svakom pogledu, toliko da je seks postao monoton i rijedak a vi biste se – udali?! Zašto? Da se možete što prije razvesti?!

Razlog br. 5: Pijani ste zaprosili svog dragog…

Da stvar bude još lua, on je zbunjeno pristao i sve je bilo bajno dok se niste probudili s ogromnom glavoboljom i doživotnom obavezom! Ali stvarno…?!!

Razlog br. 6: Sve su vam se prijateljice poudale samo vi niste.

E, ovo je vraški dobar razlog za udaju! Sada samo još morate vašu dlakaviju polovicu odvesti na romantičnu večericu, kleknuti, pružiti mu prsten te kroz suze radosnice objasniti kako je on za vas jedan i jedni do kraja života, a vi biste se tako žarko htjeli udati za njega jer su sve vaše prijateljice to već obavile!?

Razlog br. 7: Vjenčanja su ove godine ‘in’.

Gdje se god da pogledate, svuda oko vas sama su vjenčanja: na plakatima, televiziji, internetu, fejsu, u novinama… Gdje god da se okrenete, bubne vas buket direkt u glavu! Nakon petog, vi ste, naravno, pomislili, e to je znak! Pa, zar vam nije palo na pamet da ljudi pokušavaju zaraditi novce?! Ništa osobno, vjenčanja su biznis k’o i svaki drugi!

Razlog br. 8: U horoskopu vam piše da ćete se udati.

Ponekad horoskop pogodi nešto, a ponekad baš i ne. Najsmješnije mi je kad mojoj mami, koja ima blizu 60 i godina života i b(m)raka, predviaju da će sresti ljubavnika i pobjeći s njime… Još niste shvatili?! U načelu, imate samo dva izbora: potajno se nadati i priželjkivati… tko zna do kada ili zaboraviti da ste to pročitali i živjeti dalje svoj život!

Razlog br. 9: Bijelo vam lijepo stoji.

Je li to uopće argument za udaju?! Ustvari, zašto ne?! Želimo vam što više sretnih i bijelih vjenčanja!

Razlog br. 10: Naprosto obožavate poklone.

A tko ne obožava?! Dok vas vaša srodna duša ne zaprosi, pomozite sami sebi te – zaboravite na vjenčanje!Odgovori