U susret Perwoll FASHION.HR – u Ivica Skoko s Illamasquom prirema provokativni DIVA show

Trenutno pregledavate U susret Perwoll FASHION.HR – u  Ivica Skoko s Illamasquom prirema provokativni DIVA show

Poznati domaći modni dizajner Ivica Skoko koji svojim ženstvenim dizajnom već godinama intrigira domaću modnu publiku na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u predstaviti će u suradnji s poznatim make up brandom Illamasqua provokativnu kampanju za autorsku kolekciju DIVA.

Za snimanje svoje nove modne kampanje Skoko je angažirao tri dive jedinstvenih osobnosti: Divu Galaksiju kao prvu hrvatsku drag queen, 84-godišnju Bessie Antoanetu Milić koja je pred kamerama pokazala da se i u visokim godinama može biti moderan te predstavnicu mlae generacije Nevu Cirkveni, članicu agencije Colors Model Management koja se posljednje dvije godine bavi modelingom.

Kampanju potpisuje etablirani modni fotograf šime Eškinja dok je styling kose djelo Katice Topčić za Kevin Murphy. Poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy osmislila je styling modela, a zaslužna je i za jedinstveni make-up koji potpisuje Illamasqua.

O svojoj novoj suradnji s Illamasquom Ivana je rekla: “Za razliku od posljednjeg Fashion.hr-a kada je Illamasqua predstavila kolekciju za I-gle umjesto očekivanim jakim i intenzivnim bojama upravo suprotnim, nude i prozračnim kombinacijama, kako bi izrazila jednostavnost linija lica, ovoga će puta Illamasqua upotpuniti kolekciju Ivice Skoke jakim bojama, teksturama i konturama.”

Dizajner Ivica Skoko je pak o novoj kolekciji koju će prikazati na nadolazećem Perwoll Fashion.hr-u rekao:

“Nisam se puno odmaknuo od svog bazičnog izričaja iako sam ubacio nekoliko boja tako da ovoga puta moji modeli nisu u crnim večernjim haljinama, mom zaštitnom znaku. Koristio sam trodimenzinalne čipke i aplikacije istih što je pridonjelo finoći modela. Ovoga puta vratio sam se voljenim divama… Danas u 21. stoljeću želim predstaviti divu kao senzualnu i ženstvenu bez obzira koliko godina ima, čime se bavi, kakav joj je lifestyle ili je možda drag queen… Ovom kolekcijom slavim ženu i njenu ljepotu u svim generacijama. Logičan odabir za make up kolekcije DIVE je upravo Illamasqua zbog slične filozofije koja slavi posebnost, induvidualizam i toleranciju.“

Perwoll FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Ivice Skoke u suradnji s Illamasquom koja ujedno potpisuje službeni make up dogaanja, na rasporedu je u petak, 18. listopada, u 19:30h.


Odgovori