U sklopu svjetske turneje prvi put u Hrvatskoj: Moscow Stars on Ice

Trenutno pregledavate U sklopu svjetske turneje prvi put u Hrvatskoj: Moscow Stars on Ice

U nedjelju 23. prosinca u Hrvatsku, u Zagreb, dolazi najpoznatiji spektakl na ledu: Moscow Stars on Ice. U ledenoj dvorani Doma sportova nastupit će sa dvije predstave na velikoj ledenoj površini. Prvo će se zagrebačkoj publici predstaviti sa dječjom predstavom Sneguljica i sedam patuljaka u 15 h, a potom u večernjem terminu, u 20h, predstavit će se sa najpoznatijom ljubavnom pričom – Romeo i Julija.

Moscow Stars on Ice je grupa umjetničkih klizača iz Rusije koji će po prvi put posjetiti Hrvatsku. Grupa djeluje već od davne 1986. godine, a u njenim su redovima olimpijski, svjetski i europski prvaci u klizanju te vrhunski sportaši i cirkuski umjetnici koji su nastupali diljem svijeta. Sa svojim spektakularnim predstavama na ledu ugrijali su srca brojne starije i mlae publike. Grupu je ustanovio Igor Bobrin, kojemu su se meu prvima pridružili Natalya Bestemyanova i Andrey Bukin, dobitnik zlatne olimpijske medalje.

U grupi je ukupno 30 vrhunskih klizača koji većinom dolaze iz Rusije i Ukrajine, a zajednički na ledu kroz jedinstveni klizački stil stvaraju unikatnu koreografiju i kompleksnu kompoziciju.

Poznata dječja priča Sneguljica i sedam patuljaka, sigurno će razveseliti brojne mališane koji ju do sada u Hrvatskoj nisu imali priliku vidjeti na ledu, a najpoznatija tragična ljubavna priča svih vremena koja je nadahnula tvorce svih generacija i umjetničkih žanrova – Romeo i Julija, namijenjena je prije svega odrasloj publici, koja će nakon mnogih kazališnih i filmskih uprizorenja, ovu najpoznatiju predstavu Williama Shakespearea, takoer po prvi puta moći gledati na ledu!

Doite u nedjelju u Dom sportova i uživajte u romantičnim blagdanskim ostvarenjima koje za vas priprema Moscow Stars on Ice!

Odgovori