TVITOMANIJA u Novom Vinodolskom

TVITOMANIJA u Novom Vinodolskom

Od 8. do 12. svibnja Tvitomanija će biti centar svih dogaanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiti će preko tisuću sudionika u hotelu Novi Spa Hotels &; Resort u Novom Vinodolskom.

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji osigurati ćete si nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posjetitelji imati će osiguran maksimalan ugoaj u najvećem Spa centru u Europi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smješten Novi Spa Hotels &; Resort i to po promotivnoj cijeni.

Cijena polupansiona za sve četiri večeri dok traje konferencija iznosi 100,00 EUR, a kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne.

Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja je posvećena fotografiji!

Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lijepom fotografijom.

Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih mreža, govorit će o svom uspjehu i podijeliti će sa sudionicima neke trikove koje je naučio posljednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici bit će i modna fotografija. Svi sudionici imat će zadatak da fotografiraju modele u kreacijama modne kuće Luna.

FotoTvitomanija je natjecanje, a najbolje fotografije bit će objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Sve sudionice Tvitomanije pozvane su da budu modeli na tom natjecanju.
Djevojke će biti fotografirane u eksterijerima i interijerima fantastičnog odmarališta Novi Spa Hotels &; Resort i dobit će prikladne nagrade. One koje su zainteresirane za sudjelovanje, svoje podatke, dvije fotografije i konfekcijski broj mogu poslati na foto@tvitomanija.me.

Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, sudionicima i organiziranom prijevozu možete pronaći na web stranici www.tvitomanija.me .Odgovori