Tuširanje s prirodom – Dr.Hauschka novi balzami za tuširanje

Trenutno pregledavate Tuširanje s prirodom – Dr.Hauschka novi balzami za tuširanje

Nije li najljepši početak dana upravo mirisno tuširanje? Sjajne mirisne note odvest će vas na nevjerojatno putovanje, nježno zagrliti vaše tijelo i pripremiti za početak novog dana.

Četiri mirisne rapsodije, badem, ruža, limun i limunska trava te lavanda i sandal osvanule su u novim praktičnim pakiranjima. Zbog visokog udjela suncokretovog i avokadovog ulja, te nježnih šećernih tenzida, novi balzami za tuširanje pravi su melem za kožu – ne isušuju je, a poslije tuširanja ostaje još dugo nježna, baršunasta i mirisna.

Parfumerist, Jörg Zimmermann odabrao je vrhunska prirodna eterična ulja koja čine svaki od četiri balzama jedinstvenim doživljajem, a pred vama je odabir: razigrano i osnažujuće, senzualno i meko, osvježavajuće ili harmonizirajuće tuširanje:

Jutro je najbolje započeti Dr.Hauschka balzamom od limuna i limunske trave koji će vas osvježiti i revitalizirati.

Dr.Hauschka balzam od lavande sadrži lavandu ubranu na 1000 m nadmorske visine koja u sebi nosi mir i ravnotežu, no istovremeno i mladenačku svježinu. Uz australski sandal diskretno obavija miris lavande, a ovaj preparat će vas opustiti nakon napornog dana.

Dr.Hauschka balzam od badema prekrasnim mirisom dozvat će vam najljepša sjećanja, dok ekstrakt dunjinih sjemenki uz raskošna biljna ulja hidratizira i štiti vašu kožu.

Razigranost, zavodnički miris i kraljevsko držanje ruže sljubljeni su u Dr.Hauschka balzamu od ruže za baršunasti dodir.

Cijene:

Dr.Hauschka balzam za tuširanje od ruže – 104,20 kn

Dr.Hauschka balzam za tuširanje od badema – 91,70 kn

Dr.Hauschka balzam za tuširanje od limuna i limunske trave – 79,20 kn

Dr.Hauschka balzam za tuširanje od lavande i sandala – 91,70 kn


Odgovori