Treći regionalni susret – Žene u biznisu 2013.

Treći regionalni susret – Žene u biznisu 2013.

Regionalna konferencija ‘Žene u biznisu’ ove će se godine održati 5. prosinca u zagrebačkome Hypo centru u organizaciji Lidera i njegova partnera EBRD-a.

Na njoj će osim zanimljivih panela i razgovora s uspješnim ženama biti predstavljen Liderov popis tristo najmoćnijih žena.

Treći tradicionalni susret okupit će vlasnice, direktorice i menadžerice tvrtki u regiji čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati da su nepravedno zapostavljene na visokim položajima u većini tvrtki. Kako su postale uspješne u poslu, kako su svladavale zapreke te koji su im savjeti najviše pomogli, u razgovorima jedan na jedan otkrit će doktorica Nela Sršen, CEO bečkog Brainsworka Selma Prodanović te Sanja Popović-Pantić, predsjednica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Zanimljiva će biti i dva okrugla stola koja će se pozabaviti nekim vječnim pitanjima koja muče poslovne žene.

Panel ‘Žena je ženi…’ dotaknut će se često spominjanog problema da žene nisu potpora drugim ženama u poslovnom svijetu, nego često suparnice.

O svojim iskustvima govorit će odvjetnica Natalija Lacmanović, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača, vlasnica izdavačke kuće Maja Enis, Dubravka Vrgoč iz Zagrebačkog kazališta mladih te jedini muškarac u društvu dama Drenislav Žekić. Na panelu ćemo pokušati otkriti jesu li žene doista jedna drugoj najveće neprijateljice ili je to samo mit.

Drugi okrugli stol o ženama i inovacijama pobudit će zanimanje prisutnih jer će na njemu sudjelovati neke od najuspješnijih žena u hrvatskom biznisu.

O svojim inovacijama govorit će Ana Burica i Josipa Majić, a o tome kako žensko mišljenje utječe na poslovne odluke i inovacije Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle, te Malin Elisabeth Holmberg, predsjednica Uprave Tele 2.

Vida Demarin iz Poliklinike Aviva iznijet će pak mišljenje o ženama i inovacijama, a pogled s muške strane u taj segment te kako se žene snalaze u njemu dat će poslovni aneo Saša Cvetojević.

Konferenciju koja počinje u 10 sati otvorit će Mirjana Krizmanić predavanjem o tome kako preskočiti zapreke. Ipak, na jednom od rijetkih susreta posvećenima samo njima najvažnije će biti druženje uz kavu i ručak na kojem će poslovne žene moći razmijeniti mišljenja i ideje.

Više informacija o konferenciji možete pronaći ovdje.

Odgovori