Treća sezona Ljetnog Kina Gradec

Trenutno pregledavate Treća sezona Ljetnog Kina Gradec
Na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija u srcu starog Gornjeg grada, na Gradecu održava se treća sezona Ljetnog Kina Gradec u organizaciji Kraljeva ulice. Ovogodišnja sezona traje sve do 2. rujna, do posljednje nedjelje prije početka školske godine.
Tijekom protekle dvije sezone prikazano je više od 70 filmova koje je vidjelo više od 30.000 posjetitelja. Mala kino dvorana na otvorenom prima oko 300 gostiju, ali nerijetko se taj broj povećava sjedenjem na pokrajnjoj travnatoj površini. Iako organizatori osiguravaju dobar dio sjedećih mjesta već je dobro uhodana praksa da neki donose svoju dekicu, stolicu ili čak kauč kojim nastoje ugoditi svom komforu gledanja filmskih projekcija.
Uz sklopu kina je i prigodna ponuda pića i biranih hrvatskih vina te sladoled i kokice. Popularnim cijenama mnogi se iznenade pa pohode kino i tijekom dana jer je ono otvoreno svakodnevno od 10 do 24 sata.
Najvažniji detalj je svakako da je ulaz u kino slobodan (bez naplate ulaza).
Osim bogatog filmskog programa, bit će tu i dječjeg kazališta, kvizova, plesa i glazbenih nastupa.
U ovom kinu kućni ljubimci, bicikli i djeca su dobrodošla, a pušenje je dozvoljeno. Ovogodišnja ponuda bogatija je i za dva stola za “ping-pong“ iliti stolni tenis.
Raspored programa možete pogledati na web stranici Ljetnog Kina Gradec ili putem službene Facebook stranice.

Odgovori