TAJNI AGENT 007 u Petrčanima!

Trenutno pregledavate TAJNI AGENT 007 u Petrčanima!

Hotel &; Spa Iadera pretvoren u filmski set u stilu najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda!

Od svih svjetskih odredišta, egzotičnih destinacija, luksuznih hotela i restorana, švedski Telekom za snimanje svoje reklame odabrao je predivni ambijent Falkensteiner Hotela &; Spa Iadera u Petrčanima kraj Zadra!

Ovih dana šveani na svojim televizijama gledaju premijeru novog reklamnog spota za švedski Telekom. Glavni junak MAN FROM 3 i junakinja WOMAN FROM 3 komična su verzija tajnog agenta Jamesa Bonda. Njih dvoje, baš kao i slavni Bond, nau se u središtu akcije i spletki. No, zahvaljujući bondovskoj spremnosti spretno se izvuku, naravno, uz veliku dozu bondovskog humora.

I sve se to dogaa u restaurant – baru Sotto Voce predivnog Hotela &; Spa Iadera u Petrčanima kraj Zadra.

Producentska kuća Bas Production Adria iz Zagreba u suradnji s producentskom kućom Acne iz Stockholma za klijenta 3 Sverige, švedski telekom, radi seriju od nekoliko promidžbenih filmova na području Zadra, a prvi od njih snimljen je u Iaderi. Redatelj ovog projekta je Henrik Sundgren a dvoje glavnih glumaca Fosco Giulianelli i Carolin Stolz.

“Restaurant-bar Sotto Voce u hotelu Iadera u Punta Skali imao je sve što nam je trebalo – moderan stil, izvrstan dizajn i karakter. Uz naše male scenografske intervencije napravili smo od njega dobar filmski set. Na samom snimanju sudjelovalo je 80-tak osoba tehničke i režijske ekipe i više od 40 statista.

Osim ove priče planiramo na području Zadra napraviti još dvije priče za istog klijenta. Još jednom se i ovim putem želimo zahvaliti Managementu Fakensteinera u Punta Skali na doista srdačnom gostoprimstvu i želja nam je da ovaj lijepi hotel postane i Film friendly hotel za ostale filmske produkcije koje dolaze u Hrvatsku,“ izjavio je Žarko Ivković, Location Manager, a mi se doista nadamo da će se njegove dobre želje i ostvariti!

Odgovori