Sutra novi broj na kioscima

Trenutno pregledavate Sutra novi broj na kioscima
Bablje ljeto je varljivo, ali ne i Ženska posla – s njima uvijek znate što dobivate: šarenilo tema, rubrika, osobnosti, novosti i zanimljivosti. Neka vam kiša ne pokvari raspoloženja, čekaju nas opet sunčani dani, a mi kao i svakog mjeseca pišemo o kulturi, dogaanjima, ljepoti, modi, hrani, putovanjima…
U rujnu nas je nadahnula dr. Nela Sršen, liječnica koja se posvetila spašavanju života, a za nas govori o svojoj novoj knjizi, prijateljstvima, što je to bolest, ali i kako nam ponekad može spasiti život, samo ako se za njega borimo. Pišemo i o nevjerojatnom Nicku Vujicicu koji gostuje u Hrvatskoj i vlastitim primjerom pokazuje da uvijek možemo biti sretni.
Posebno smo ponosni na intervju s razigranim Vojom Radoičićem koji je doslovno obojao naše stranice. A kad smo kod lijepih slika, moramo spomenuti modni, ovaj put dječji, editorijal i veliki, uvijek zanimljiv, prilog Nenada Korkuta o Jean Paulu Gaultieru.
Kao i uvijek putujemo – turistički u Lisabon, a reportažno u Kambodžu gdje mine razaraju obitelji. Hrvatsku smo istražili kroz knjigu Nepoznati svijet istarskih žena o tome kako su žene u Istri živjele u srednjem vijeku, a današnjicu oslikavaju poduzetne Istranke, ali i jedna Varaždinka – poduzetna dogradonačelnica Natalija Martinčević.
Iako nas je ljeto pomladilo, želimo sačuvati njegove dobrobiti pa u ljepoti donosimo svu silu korisnih proizvoda koji će nam pomoći da održimo preplanuli, svježi i mladenački izgled.
Malo smo i nostalgične i žalimo za ljetom – u rubrici Tu sam doma imamo sasvim retro izlog, a umjetnici nas podsjećaju kako se sočni ljetni plodovi mogu sačuvati zauvijek… A ako ste više za pravu hranu, eto superzdravih mediteranskih recepata nutricionistice dr. Lejke Krežinić Kreho.
Tu su i naše stalne rubrike: kolumna naše vrckave Viki Vekslić koja piše o svemu što muči (i zabavlja) ženu u najboljim godinama, kolumna star&;umoran koja će vas ovaj put, uvjereni smo, barem malo raznježiti; Muškarac na laganoj vatri nostalgičan je, a Julijana Matanović uz kavu otkriva što muči jednu staromodnu modernu intelektualku…
Kao i obično, tema i štiva ne manjka, dovoljno je skočiti na kiosk!

Pišite nam i recite što volite, što vas zanima pa ćemo se čitati uzajamno.

Odgovori