Surfing, surfing….

Trenutno pregledavate Surfing, surfing….

Draga Rosie,

izašla sam iz veze koja je trajala više od četiri godine. Nedavno sam upoznala dečka, započeli smo vezu i lijepo nam je, ali ima nešto što me muči i čega me strah. Znam da ćemo uskoro voditi ljubav, odnosno moj je dečko to već nekoliko puta poželio i predložio, ali ja sam odbila.

Bivši mi je dečko rekao da sam kao daska za surfanje i potpuno razočaranje u seksu.

Bojim se da sam dosadna u seksu i da ću razočarati svog sadašnjeg dečka. što da radim?

*****

Draga moja surferice,

ma kakva daska, kakvo surfanje? Ali ako hoćete, možemo i sportskom terminologijom!

Ako niste znali (a još uvijek nije kasno da doznate), surfanje je prekrasno. Divlje i uzbuđujuće. Jahati na valovima olujnog mora, dopustiti da vas plimni val u cijelosti prekrije, biti zahvaćen strujanjima, vrtloženjem, kovitlajućom bujicom pulsirajućih emocija… (neću vam sada sve otkriti).

To što gospon ex četiri godine nije znao uživati u čarima te vrhunsko izluđujuće aktivnosti, to je njegov problem. Budite sretni da ste ga se riješili i da se više ne morate bućkati u učmaloj barici dosade. Razriješite gordijske čvorove i ostavite prošlost iza sebe, kao i gluposti koje vam je rekao. Ta vam prošlost ne da disati, zamagljuje vam pogled, vuče vas prema dolje, plaši vas.

Ne bojte se izazova, slobodno se bacite među valove i uživajte. S pravim dečkom na valovima olujnog i podivljalog mora otvorit će vam se novi svijet, a svako novo surfanje bit će jedinstven doživljaj i nova avantura u kojoj ćete doživjeti nove i neslućene vrhunce.

Predajte se, istražite i otkrijte čari “surfanja“, “jašite“ na valovima, virnite u zabranjena područja, pomaknite granicu i zapamtite da nema mjesta strahu.

S onim “pravim“ dosada, granice i strah ne postoje, oni su uvijek samo u našim glavama…

Ps. S vremenom ćete vjerojatno uploviti i u mirnije vode, a za podgrijavanje mašte uvijek se možete poslužiti raznim “akcijskim“ filmićima, knjigama, priručnicima tantre mantre… itd…

by Rosie Kugli

Odgovori