Studentica dizajnirala novu radnu odjeću za djelatnike dm-a

Trenutno pregledavate Studentica dizajnirala novu radnu odjeću za djelatnike dm-a

Na natječaju za novi dizajn radne odjeće za djelatnike kojeg je dm proveo u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu, za najbolje dizajnersko rješenje nagraena je Martina Martinović.

“Ovim natječajem dm je studentima pružio priliku da iskažu svoje kreativne sposobnosti, a zauzvrat smo dobili zanimljiva dizajnerska rješenja koja će ugodu kupnje u našim prodavaonicama učiniti još boljom“, izjavila je Ana Fostač-Krilčić, voditeljica Resora ljudskih resursa u dm-u.

Dizajnersko rješenje Martine Martinović najboljim je ocijenila komisija sastavljena od predstavnika dm-a kako iz prodaje tako i iz ostalih odjela. Konačnu potvrdu odabira dat će i djelatnici u prodavaonicama dm-a koji će radeći testirati praktičnost izabranog rješenja.

Nagraeni dizajn

“Uvjerena sam da će mi pobjeda na ovom natječaju biti izvrsna referenca u budućim projektima zbog čega sam zahvalna dm-u na ovom iskustvu te velikoj potpori prilikom realizacije idejnog rješenja. Pri izradi sam se fokusirala na praktičnost i udobnost te se iskreno nadam da će se i djelatnicima u prodavaonicama dm-a svidjeti moja vizija radne odore“, izjavila je Martina Martinović.

Tijekom mjesec dana trajanja natječaja studenti dodiplomskog i diplomskog studija Dizajna tekstila i odjeće te studija Industrijskog dizajna tekstila i odjeće trebali su osmisliti dizajn radne odjeće za djelatnike dm-a. Studenti su imali veliku kreativnu slobodu u svom radu s obzirom da je jedino ograničenje bila funkcionalnost koju radna odjeća zahtijeva te korištenje korporativnog identiteta dm-a.


Odgovori