Stilske igre u Arena Centru

Trenutno pregledavate Stilske igre u Arena Centru

Dvodnevni fashion i beauty event “Stilske igre“ održan 23 i 24.03. 2013. u Arena Centru objedinio je sve najbolje iz svijeta mode i ljepote.

U “stilskim igrama“ koje su se odvijale pod motom “zabava je tajna dobrog stila“ sudjelovali su Poznati gosti na beauty i fashion kornerima, poput, renomirane make-up artistice Ivane Bilandžije Billy i poznate modne blogerice Petre Nižetić, te novinarke i voditeljice Ines Preindl. Posjetitelji su se educirali o najnovijim trendovima, a mogli su dobiti i individualne stilske i make up savjete. Prirodni look – svježa koža s malo podloge, tračak maskare na očima, diskretni ruž ili sjajilo na usnama s malo rumenila – neki su od savjeta koji su se mogli tom prilikom čuti na Beauty corneru.

Centralno dogaanje vikenda bila je modna revija koju je po prvi puta stilizirala Petra Nižetić. “Stilske igre“ na crvenom tepihu poželjele su dobrodošlicu proljeću, bile su vesele, prpošne i zaigrane. Puno boja i dezena u casual izdanjima, no isto tako mirnijih i pročišćenih linija za poslovan dresscode smjenjivale su se u 80-ak različitih kombinacija. Revija je bila preslika jednog uobičajenog dan u životu svakog čovjeka, od outfita koji biramo za posao ili rekreaciju, preko trandy izdanja za odlazak u grad, sve do glamuroznih večernjih kombinacija.

“Kako i sama modu doživljavam kao jednu veliku igru, razigrala sam se kao malo dijete zavidnim brojem domaćih i stranih brendova koje nudi Arena centar. Pokušala sam napraviti clash pristupačnih brendova koji su za “svačiji džep“ i onih malo ekskluzivnijih. Htjela sam pokazati kako za dobar stil nije potreban veliki budžet nego puno mašte“, rekla je tom prilikom Petra Nižetić.

U nedjelju su crvenim tepihom prošetali i mali manekeni predstavivši najnovije kolekcije za proljeće i ljeto 2013. dostupne u asortimanu brendova u Arena Centru. I njihovom se revijom potvrdilo da će modnim trendovima ove sezone, kao za male, tako i za velike dominirati jake i pastelne boje, cvjetni dezeni i lepršavi materijali…

Uspješna realizacija prvih “Stilskih igri“, direktoricu marketinga Arena centra, Sanju Vladović navela je da zaključi:

“Drago nam je da je Arena Centar bila središte jednog kvalitetnog modnog i beauty dogaanja te da su “Stilske igre” pobudile tako veliki interes javnosti i medija. I nadalje ćemo se truditi da našim posjetiteljima, osim najboljih brendova i najpotpunije ponude, pružimo nešto više, bilo to u vidu zabave za cijelu obitelj, edukacije ili posebnih ponuda“.


Odgovori