Stiglo je proljeće u Ženska posla

Stiglo je proljeće u Ženska posla

Drage naše,

Iako je (opet, nevjerojatno!) opako zahladilo, po svemu je jasno da je zimi došao – kraj! Na ulicama ćete vidjeti sve svjetlije i jarkije boje, cipele smjenjuju čizme, radije nosimo jaknu i ispod tri veste nego (opet!!!) kaput… A dani su duži, po gradu se probijaju prvi pupovi a zrak miriši… po proljeću.

Nije mu odolio ni naš novi broj, pa smo se osuli cvijećem i bojama, od intervjua Bez šminke s legendarnom slikaricom i keramičarkom Ljerkom Njerš koja je ‘okamenila’ nebrojeno cvijeće u svojim tanjurima, vazama, grafikama, preko rubrike u ljepote, u kojoj vam uz veliku temu o puderima donosimo novitete u rozoj, koraljno crvenoj i nježno zelenoj boji, pa sve do uskrsnog editorijala koji će u vaš stan unijeti eleganciju i šik svjetskih prijestolnica, ali i miris svježe ispečenog kruha.
Razgovarali smo s našim velikim kiparom Ivanom Kožarićem, Goldie Hawn koja je napisala izvrsnu knjigu za djecu i roditelje 10 minuta pozornosti, a modu smo začinili intervjuom s Vinkom Filipićem kojim najavljujemo Perwoll FASHION.HR koji je upravo u tijeku.
Pričamo još o u proljeće neizbježnoj detoksikaciji, o tome zašto smo (još uvijek) manje plaćene, o najljepšoj ženi svijeta…
A i ovaj mjesec za vaš pišu Rujana Jeger (o tome što je presudilo hoćete li postati optimist ili pesimist), Nenad Korkut (o neobuzdanom Johnu Gallianu), Zoran Pongrašić (o susretu s Catherine Zetom Jones…), Zoran Happ (nije sve tako crno! Ili…?), Rosie Kugli (sponzoruša? ko, ja?) i naša omiljena Viki Vekslić, glas nas žena na rubu veksla, koju ovaj put muči kad će konačno u miru putovati… Kavu naravno pijete s Julijanom Matanović.
Dakle, cure naše, na plac po prvo cvijeće i novi broj!

Vaša Ženska posla

Odgovori