Stigao novi broj! U stilu ludih dvadesetih…

Trenutno pregledavate Stigao novi broj! U stilu ludih dvadesetih…

Drage naše,

Ako vam dama na našoj naslovnici izgleda super elegantno, ekstravagantno i dekadentno – u pravu ste. Pred vama je slika koju smo ekskluzivno dobili od Warner Brosa, a preko našeg partnera CineStara koji večeras na CineLady večeri premijerno prikazuje najraskošniji i najlui film godine – Veliki Gatsby. Jedva čekamo, a posjetiteljice će naravno, dobiti i naš novi broj!

A novi je broj krcat temama, ima puno mode od već spomenutih ludih dvadesetih koje su se raširile na čak osam strana – najraskošniji i najelegantniji kostimi iz filma, detalji i tajne Art decoa…

Na najvećim zagrebačkim trgovima Trgu bana Jelačića i Tomislavovom trgu održava se Zona 45, regionalni sajam mode, a sve naše čitateljice dobivaju ekskluzivan poklon – kupone s 20% posto popusta na dizajnerske marke koje će se predstaviti na raznolikim, šarenim štandovima prepunih originalne odjeće i asesoara!

Za vas pišu naši najdraži kolumnisti Rujana Jeger, Julijana Matanović, Nenad Korkut, Viki Vekslić, Zoran Pongrašić, Zoran Happ i Rosie Kugli.

Pričali smo s velikom primadonom Almirom Osmanović, koja je nedavno proslavila 35 godina plesa, Mladenom Kušecom koji je možda i nekog od vas intervjuirao za jednu od svojih neodoljivo šašavih emisija. Putujemo na Sardiniju, ali i u Petrčane, na ekološko ljetovanje. Predstavljamo Calvina Kleina, a od domaćih snaga Mariju Pinjuh koja se istakla na ovogodišnjem Cro-a-porteru.

Znate li što je to zvukoterapija, kako napraviti idealni smoothi, što je važno ako želite postati poduzetnica, kako odabrati idealnu cvjetnu vodicu, ali i donji veš… saznajte sve to i još koješta u našem novom glamuroznom broju.

Pero u kosu, haljina na rese ili drapirano, nabacite koju šljokicu i bacite se na čitanje!

Vaša

Ženska poslaOdgovori