Stigao je novi broj!

Trenutno pregledavate Stigao je novi broj!

Drage naše čitateljice – stigao je novi broj! Na naslovnici vas čeka fotografija s prekrasne nedavno otvorene izložbe u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu i donosi nam dašak elegantnog uličnog glamura izmeu dva rata, koji se, nadamo se, prenio i na stranice časopisa…

Novi broj ponovo vrvi zanimljivim temama i sugovornicima. Bez šminke s nama je razgovarala Sanja Musić Milanović o zdravstvenom odgoju koji je i sama pomogla sastavljati, o životu u diplomaciji, susretima i razmišljanjima o politici, a neposredan povod našem razgovoru bio je Biser mudrosti – europska akcija prevencije raka maternice, zloćudne bolesti od koje samo u Hrvatskoj svake godine umre više od 100 žena. Ženska posla uključila su se u akciju ukazivanjem na važnost prevencije, a svim čitateljicama poklanjamo i prigodan kalendar Biser mudrosti koji bi vas trebao podsjetiti da same možete najviše napraviti za svoje zdravlje.
Pišemo o znanosti, točnije znanstvenici Rosalind Franklin koja je zapravo otkrila DNK, ali je Nobelovu nagradu za to dobio netko drugi, ali i o ‘lakšim temama’, tartufima, striptizu kao obliku vježbanja, šminkanju, uljepšavanju, a donosimo i intervju s dobitnikom Kiklopa za 2012. Zoranom Ferićem.
Moda je posebno raskošna: Nenad Korkut piše o još uvijek neprežaljenom Alexandru McQueenu, a editorijal donosi atmosferu iza pozornice na Dove FASHION.HR-u s kolekcijom proljeće/ljeto.
U veljači naravno pišemo i o ljubavi – možda ono najteže, kako je izraziti riječima! A da vas ne bismo obeshrabrili imamo i intervju s Massimom – posljednjih godina možda najvećim glazbenim promotorom ljubavi koji to i dokazuje i ove godine rasprodanim koncertima na Valentinovo.
Ne zaboravite izvrsne kolumne Rujane Jeger, Julijane Matanović, naše Viki i naših muških, a sve one koje prate kolumnu Rosie Kugli razveselit će vijest da od ovog broja i ona ima kolumnu u časopisu!
Kao i obično pripremili smo vam puno poklona, vijesti, preporuka – zar to sve nije odličan razlog da trknete po novi broj!

Odgovori