Slasticarna Horak sponzor Gurmanice za listopad

Trenutno pregledavate Slasticarna Horak sponzor Gurmanice za listopad

Horak kolači i slastice poznati su po svojoj tradiciji i profinjenom okusu. Sve slastice rade se od svježh sastojaka po orginalnim recepturama i novim slastičarskim trendovima. Pripravljanje slastica njihov je velik užitak, a u isto vrijeme njihova mašta je nit vodilja za vaše savršeno zadovoljstvo.

Horak proizvodi ne sadrže umjetne aditive, svaki se proizvod brižno priprema od svježih i pravih sastojaka. Ne koriste se umjetne boje (osim u tortama koje imaju preslikače).

Prva asocijacija na povijest slastičarstva u Zagrebu danas je za mnoge slastičarnica “Horak”. Davne 1929. godine Jaroslav Horak je otvorio slastičarnicu u Preradovićevoj ulici. Tijekom rata prestala je s radom da bi pedesetih godina ponovno bila otvorena u Ilici 160, u kojoj je i danas. Visoka kvaliteta proizvoda, eksperimentiranje s novim okusima, a u isto vrijeme vjernost tradiciji čine slastičarnicu “Horak” posebnom i prepoznatljivom. Veliku važnost posvećuje korisnicima. Tako su oformili i degustacijski klub u kojemu su članovi i najveći suci. Za njih organiziraju druženja na kojima se kušaju najnoviji proizvodi nakon čega slijedi ocjenjivanje.

Slastičarnice “Horak” njeguju: kvalitetu, tradiciju i dašak moderne.

Odgovori