Siscia open jazz & blues festival

Trenutno pregledavate Siscia open jazz & blues festival
Sedmo izdanje Siscia open jazz &; blues festivala započinje danas, 6. srpnja a trajat će sve do 1. kolovoza. Festival se održava na terasi Siscia Jazz Cluba, a ugostit će vrhunska glazbena imena, tako da će Siščani i njihovi gosti moći uživati u pravim glazbenim poslasticama.
Program će biti raznovrsniji nego ranijih godina tako da će uz domaće izvoače VIA Lipe, Dixieland Show, Jelenu Radan, Miru Ungara, Marijana Grubera, Telefon Blues Banda i drugoj, nastupiti i afirmirani inozemni izvoači.
Uz članice studentskog sastava Chocolate Disaster iz Gaza i Groovy Cakes, gost festivala bit će i poznati gitarist Raphael Fays, kojem će se pridružiti Damir Kukuruzović &; Friends.
– Naš, sisački Jazz club tijekom godine ima najviše dogaanja i vjerujem kako smo vodeći u Hrvatskoj što se tiče sadržaja i glazbenih aktivnosti – kaže organizator Damir Kukuruzović, a s njim se slaže i Davor Hrvoje, zaljubljenik u jazz i iskusni poznavatelj jazz glazbe, inače glazbeni novinar. Takoer, on naglašava kako je Siscia jazz club, jedini club takve vrste u Hrvatskoj i svojevrsno utočište jazz glazbenicima.
Kukuruzović je naglasio kako će se koncerti u sklopu Festivala održavati vikendom, na terasi Jazz cluba s početkom u 21 sat i s kulisom noćnog pejzaža rijeke Kupe.
Ulaz je besplatan.

Odgovori