Silvestarska noć na Havajima

Trenutno pregledavate Silvestarska noć na Havajima

nesvakidašnji način ulaska u 2013. u TERMAMA TUHELJ

Zašto si ove godine ne biste priuštili drugačiju Silvestarsku noć?! Zašto ne biste umjesto u toaletama u Novu 2013. godinu ušli u opuštenijem izdanju – u kupaćim kostimima na Vodenom planetu u novootvorenom hotelu Well**** koji je sastavni dio Termi Tuhelj.

Novogodišnji Hawaiian pool party u hotelu Well, osim dočeka Nove godine u kupaćem kostimu na Vodenom planetu uključuje i dva predpartyja – wellcome party na najvećem vodenom planetu u Hrvatskoj 29.12.2012, te prednovogodišnji večernji party 30.12.2012.

U paket aranžman pod nazivom “Novogodišnji snovi“ je uključeno nekoliko animacijskih programa, pješački pohod s bakljama uz degustaciju vina u baroknom dvorcu Mihanović, bogati animacijski program za djecu (svakodnevni Tuhi club za djecu, aqua fun na bazenima, izbor najklinca i najklinceze, turnir u play stationu, Indians day, mini disco, obiteljska potraga za blagom, doček Nove godine za najmlae uz animacijski program), 3 polupansiona s bogatim buffetom hotelskog restorana, neograničeno kupanje na Vodenom planetu i korištenje fitness centra, te 1 kupanje u Wellness centru Termalija u Termama Olimia u Sloveniji.

Za sve one koje zanima doček Nove godine samo na bazenu, Terme Tuhelj pozivaju na opušteni i razigrani novogodišnji party na Vodeni planet, koji započinje 31. prosinca u 20 sati na bazenima Terma Tuhelj.
Obvezan dress code su isključivo kupaći kostimi, a okupljeno društvo koje će u najluoj noći uživati u bogatom izboru delicija s toplo – hladnog buffeta, tom će prigodom zabavljati Dj Gotz uz plesne nastupe Sal Sam.
Bogat program dočeka Nove godine uključuje i brodolom utrka, odnosno veslačka utrka na gumonu, mala škola Sal Sam plesa, izbor za New Year bikini, te utrka na ramenima uz wellness bazen.

Sve navedeno trebalo bi biti dovoljan razlog da iz ormara iskopate svoj kupaći kostim, ručnik, natikače i zaputite se na najveseliju silvestarsku zagorsku plažu u Hrvatskoj!

Odgovori