Sigurno, mirno i zdravo ljeto uz Plivit Total iz Plive

Sigurno, mirno i zdravo ljeto uz Plivit Total iz Plive
I ovoga ljeta vaša Pliva brine za vas – pri kupnji Plivit Total šumećih multivitaminskih tableta, dobivate Synoflast flastere za zaštitu od uboda insekata ili Venotrex emulziju za njegu kože s poteškoćama u venskoj cirkulaciji – GRATIS.
Pliva brine za sigurnost i zdravlje Vas i Vaše obitelji. Predivne, duge ljetne dane i noći mogu nam upropastiti male nezgode poput uboda insekata, a neugodan problem popucalih kapilara i vena može nam odmoći da se izvrsno osjećamo na plaži. Pliva se pobrinula kako bi i ovo ljeto za Vas i Vašu obitelj bilo bezbrižno i opušteno te za Vas ima posebnu ljetnu ponudu!
Pri kupnji Plivit Total šumećih multivitaminskih tableta, dobivate Synoflast flastere za zaštitu od uboda insekata ili Venotrex emulziju za njegu kože s poteškoćama u venskoj cirkulaciji – GRATIS.
Iskoristite ovu idealnu ljetnu ponudu i osigurajte svojoj obitelji i sebi mirnije ljeto! šumeći Plivit® Total u samo jednoj tableti sadrži bogatu i kvalitetnu dnevnu dopunu svih važnih vitamina i minerala. Plivit® Total u obliku šumeće tablete s okusom naranče namijenjen je odraslima i djeci starijoj od 12 godina. Preporučuje se kao potpora imunitetu u očuvanju otpornosti organizma, za energiju i vitalnost!
Ova izvrsna ljetna ponuda poštedjet će vas malih boljki koje vam mogu upropastiti godišnji odmor, zato ne riskirajte nego ostanite zdravi i sigurni uz Pliva proizvode.
O Pliva Synoflast i VENOTREX proizvodima
Synoflast flasteri potpuno su prirodan proizvod na bazi eteričnih ulja citronele, pelargonije, lavande i klinčića. Svojim mirisom dugotrajno odbijaju insekte, a stavljaju se izravno na odjeću i pritom ne dolazi do resorpcije kroz kožu što ih čini sigurnim i za djecu i za odrasle.
Flasteri su jednostavni za primjenu, lako se nanose i skidaju, ne maste odjeću i ne ostavljaju tragove. Upotreba flastera je jednostavna i praktična – potrebno je odstraniti zaštitnu foliju i zalijepiti ga na suho mjesto na odjeći i više nema straha od komaraca i ostalih insekata.

VENOTREX® emulzija za kožu namijenjena je za njegu kože s poteškoćama u venskoj cirkulaciji. Može se koristiti i pri zastoju venske krvi uslijed dugog stajanja ili sjedenja. Pomaže kod umornih i teških nogu te ublažava osjećaj težine u nogama, trnjenja nogu, grčeva u listovima (posebno noću), kao i oticanja nogu. VENOTREX® emulzija obogaćena je sastojcima koji hrane i njeguju kožu čineći je vlažnom i glatkom.

Odgovori