Sedam faza seksa

Trenutno pregledavate Sedam faza seksa

Sigurno ste se mnogo puta zapitali što je najveća pokretačka snaga koja pokreće naš mali planet, tisućama svjetlosnih godina udaljen od Sunca, na kojem se natiskalo cca šest milijardi ljudi i koji se okreće tisuću šesto kilometara na sat, a brzinom svjetlosti na njemu se talože zalihe smeća i ispuštaju otrovi koji prijete da će nas raznijeti…

Odgovora sigurno ima puno, ali meni se čini da je emocija u pokretu, zvana seks, sila jača od bilo čega na svijetu. Posvetiti se ovoj temi zahtijevalo bi ispisivanje mnogobrojnih stranica uz citiranje starogrčkih mudraca, modernih psihoanalitičara i pop-psihologa poput Woodyja Allena, Opre, Hugha Hefnera i smežurane bakice Ruth. Iako su svi oni, pa i mnogi drugi, dali izdašan doprinos na području ljudske seksualnosti, evo i moga malog doprinosa: prilažem kratak vodič kroz sve faze ovoga čarobnog misterija.

1. štrumpfasti seks

Sigurno se, i s punim pravom, pitate kakve veze imaju mala plava bića koja bezglavo trče sa štrumfastom Pamelom Anderson? Možda je tajna u veličini njezina bujnog poprsja ili pak u čarobnim riječima koje su sposobne zagolicati i najnemaštovitiju mušku fantaziju – “Ti dam, ti dam, ti dam!?“

Ova se vrsta seksa uglavnom upražnjava kada tek upoznaš nekoga, pa se seksate dok oboje ne poplavite. Ne trebam vas podsjećati na čelični stisak animalne privlačnosti, popucale usnice i okrhnutu zubnu caklinu. Vođenje ljubavi uglavnom nalikuje terapiji elektrošokovima, jer spojeni ste na utičnicu visokovoltažnog ljubavničkog napona. S aktivnostima ne prestajete čak ni kada postanete modri poput dinamova dresa!

2. Kuhinjski seks

Nakon plave faze polako ulazite u drugu fazu. Glad je gadna stvar pa zajedno otkrivate čari kuhinje i kuhinjskih elemenata! Još ste uvijek toliko napaljeni da ne možete maknuti ruke s njegovih/njezinih (reproduktivnih) organa. Na vašem meniju i dalje je najslađi zalogaj upravo vaš partner. A tek pranje suđa! Michael Douglas i Glenn Close potpuni su amateri u usporedbi s vama.

3. Krevetni seks

Prethodne dvije faze poprilično su vas izmorile, a kako i ne bi. Umjesto da i dalje istražujete najintimnije dijelove anatomije najdraže vam polovice, zadovoljavate se istraživanjem cvjetnog krajolika pokrivača koji navlačite preko glave i tonete u zimski san.

4. Hodnički seks

Stvari se pomalo zakuhavaju. Otkrivate neke nepoželjne osobine partnera i shvaćate da vam je pomalo sve ono što vam se nekada činilo tako slatkim i neodoljivim sada beskrajno iritantno. Seks se svodi na onaj brzinski, jedan hladan pogled i dvije riječi:“ J… se!“

5. Ćorak seks

Vrlo popularan oblik, zastupljen u najvećem dijelu domaćinstava, što znači:

ćorak ujutro, ćorak u podne i ćorak za večeru! Kratko i jasno!

6. Sudnički seks

U posljednje vrijeme brojke kazuju da je upravo ta vrsta seksa u stalnom porastu. Popularizirale su ga razne ženske tiskovine i televizijske debate, kao i okrugli stolovi, a odvjetnici specijalizirani za razvode niču poput gljiva poslije kiše. Ta se vrsta seksa upražnjava pred svekolikim auditorijem, gdje se svaka greškica detaljno secira i preuveličava, trkelja se o neslaganjima karaktera i nepomirljivim razlikama, raznim oblicima zlostavljanja. Uglavnom, nakon toga potpuno si sje…!

7. Recesijski seks

Kao što i samo ime kaže – dobivaš na kapaljku. I kako onda možeš uživati u njemu? Jer seks je kao i novac! Samo ga je previše dovoljno!

by Rosie Kugli

Odgovori