S tobom kroz bure i bonace

Trenutno pregledavate S tobom kroz bure i bonace
Priključite se akciji i zaveslajte s nekim pred kim je dug put do ozdravljenja.
motivna, logistička, financijska, psihološka i duhovna potpora je od neprocjenjive važnosti onome tko se bori za svoj život.
Veslačka ekipa koja se 05. kolovoza uputila kajacima iz Baške prema Dubrovniku u 2 tjedna preveslala je 80% planirane rute i stigla do Pelješca. Dolazak u Staru luku u Dubrovniku planiran je za 24.08.
Cilj našeg sportskog podviga je motivirati graane da se pridruže u prikupljanju 150 tisuća kuna za oporavak djece koja su preživjela rak.
Kroz rehabilitacijske programe prošao je i Ivan Tankosić, mladić iza kojeg je naporna borba za život zbog maligne bolesti. Danas kada je u punoj snazi Ivan može veslati za dvoje, ali iza njega je 16 kemoterapija, brojna zračenja i kirurško liječenje. Njegova motivacija da sudjeluje u ovoj akciji je dvostruka jer je kroz istu borbu prošla i njegova mlaa sestra. Ivanovo sudjelovanje daje ohrabrenje svima koji se danas bore za svaki novi dan da ustraju u svojoj borbi za život.
Do sada je prikupljeno 63.011,50 kuna te ovim putem pozivamo graane da se priključe akciji uplatom donacija na račun 2484008-1500160917 ili pozivom na humanitarni telefon 060/800-555 (cijena poziva: 3,75 kn – fiksni; 5,05 kn mobitel, operater: IT Jedan d.o.o., MBS: 080523095, podrška korisnicima: podrška korisnicima: 062700700).
Uz četiri veslača koji prolaze cijeli put, akciji su se priključili djelatnici Alvogena na čelu s direktorom Jerkom Jakšićem i članicom uprave Elin Gabriel iz Amerike. Uz njih, akciji se priključila dr. Vesna Ceraj, direktorica Dietpharma, Mario Valentić te još nekoliko volontera iz Splita, Sinja i Baške. ˝Ove godine veslao sam u dvosjedu što je psihološki značajno lakše nego kad čovjek vesla sam. Priključite se akciji i zaveslajte s nekim pred kim je dug put do ozdravljenja. Emotivna, logistička, financijska, psihološka i duhovna potpora je od neprocjenjive važnosti onome tko se bori za svoj život.˝, izjavio je Mario Valentić, koji se oduševljen prošlogodišnjom akcijom, ponovno priključio na dionici Tisno – Primošten.

Odgovori