Putopisac Tomislav Perko

Trenutno pregledavate Putopisac Tomislav Perko

Čovjek na putovanju života i u utrci za posao iz snova

Velika avantura Tomislava Perka traje i dalje. Uz potporu koju mu pruža MasterCard, naš poznati pustolov i putopisac nastavlja avanturu koja bi mu trebala ostvariti san i plan da provede 1000 dana na putu oko svijeta.

Ustrajan, odlučan i spreman na najneočekivanije situacije na svojim uzbudljivim i nepredvidivim putovanjima, Perko je nakon Azije, Australije, Afrike i Europe “zapeo“ u Južnoj Americi.

Oduševljen Južnom Amerikom, Tomislav se već dva mjeseca nalazi u Peruu koristeći alternativne načine prijevoza i smještaja poput stopiranja i couchsurfinga. MasterCard ga i dalje bezrezervno podržava u njegovim neprocjenjivim trenucima. MasterCard kartica nebrojeno se puta pokazala kao savršeno pouzdan izbor za kupnju karata za prekooceanska putovanja i podizanje gotovine na manje pristupačnim lokacijama na njegovim putovanjima. Osim Lime, u kojoj proživljava zanimljive trenutke, Perko kreće prema sjeveru Perua, u tisuću kilometara udaljenu Mancoru gdje nekoliko nezaboravnih tjedana volontira te kreće dalje prema dalekim Andama, a nakon avanture u džungli, za nekoliko tjedana, kreće brodom na novu destinaciju – Brazil.

Osim što putuje, skuplja neprocjenjiva iskusta, upoznaje nove ljude i mjesta i njihovu kulturu, Tomislav se nedavno prijavio i za “najbolji posao na svijetu“. Naime, posao uključuje plaćeno putovanje oko svijeta u trajanju od 52 tjedna na 30 do 50 destinacija, fotografiranje te zapisivanje dojmova, a nagrada je 100.000 dolara. Svestrani Tomislav vodi u ovoj velikoj utrci: u nešto više od 24 sata zasjeo je na prvo mjesto od preko 11.000 kandidata iz cijelog svijeta i uvjerljivo drži prvo mjesto…

Sve novosti vezane uz Perkova putovanja i aktivnosti možete pratiti na blogu, Facebook stranici i YouTube-u

Odgovori