PUT POD NOGE – portal za promociju kontinentalnog turizma

PUT POD NOGE – portal za promociju kontinentalnog turizma

Mnoštvo internetskih portala posvećeno je turizmu i promociji tuzemnih ili inozemnih destinacija. Neki su u tome uspješni, neki kopiraju, a neki su pronašli svoj put. “Put pod noge“ portal je koji je posvećen promociji kontinentalnog turizma u RH. A posvetiti se promociji te u nas još uvijek nedovoljno razvijene i “iskorištene“ grane turizma je definitivno – teži put!

“Put pod noge“ spaja promociju kontinentalnog turizma kroz portal, društvenu mrežu i zabavu.

Kako bi čitatelju donijeli što autentičniju sliku i opis destinacija koje promoviraju autori terenski obilaze sve zanimljive poznatije ili još nepoznate lokacije, profesionalno ih fotografiraju, a kroz razgovor s ljudima na terenu prikupljaju korisne informacije i bez ikakve financijske naknade unose ih u rastuću bazu podataka. Ujedno i tematski povezuju različita odredišta (sakralni objekti, lov, ribolov, gastronomija,…) u izlete koje je moguće posjetiti u jednom ili dva dana.

Društveni dio projekta se sastoji od društvene mreže gdje preko registracije u društvenu mrežu povezuju davatelje turističkih usluga sa ostatkom svijeta i stvaraju virtualni svijet zabave, putovanja, i nagraivanja.

Davatelji turističkih usluga mogu besplatno prezentirati svoje destinacije, a članovi osvajaju bodove za aktivnosti (dodavanje vlastitih sadržaja, komentiranje i ocjenjivanje) koje mogu zamjenjivati za razne nagrade, popuste, kupone i slične pogodnosti vezane uz turizam, gastronomiju i enologiju .

Nagrada je osigurana i za posjetitelja mjeseca pa je krajnje vrijeme da i sami posjetite web stranicu i možda baš vi budete ta/taj!

Ako voliš Hrvatsku, daljinski u zid i — Put pod noge!Pripremila: Vlatka Vužić / Put pod noge
Fotografije: portal “Put pod noge“

Odgovori