Puna vreća darova

Trenutno pregledavate Puna vreća darova

Drage naše,

Veći dio Hrvatske nam se zabijelio, a večeras ćemo vrijedno uglancati čizmice – svi volimo ujutro pronaći zlatnu šibu, mandarinu, čokoladicu… a ove godine i Ženska posla!

Da, evo nas konačno na kioscima, u poštanskim sandučićima pretplatnica – naš slavljenički, novogodišnji podebljani dvobroj!

Sve obožavateljice naše jedne i jedine Rosie Kugli vjerojatno će najviše razveseliti antiljubić intrigantnog naslova Ljubavnica… Rosie je duhovita i beskompromisna kao i uvijek pa ćete je svi sigurno pročitati s guštom, a ovaj put smo antiljubić otisnuli u samom časopisu kako vam ne bi ispadao – sada možete sačuvati cijeli broj!

No, tu je kao i uvijek mnogo zanimljivih tema – intervju s divnom Marijom Braut opremljen njezinim prekrasnim fotografijama što nam je ljubazno omogućio Muzej za umjetnost i obrt, razgovor s Vinkom Brešanom koji najavljuje zašto u njegovom novom filmu Svećenikova djeca Krešo Mikić buši kondome, a poduzetnica Sandra Mihelčić, koja na naslovnici glumi Stepfordsku suprugu, otkriva da je zapravo itekako samostalna poduzetnica!

Donosimo reportažu o ružnijoj i tužnijoj strani rajskog Balija, ispraćamo godinu posvećenu aktivnom starenju i otkrivamo možemo li biti ekološki osvješteni dok jedemo – čokoladu!

Posebno smo ponosne na editorijal koji je napravio dvojac Elektrovintage sa suradnicima – odabrale su šest uspješnih, prekrasnih snažnih žena i za Božić im poklonile da budu svoj Alter Ego. Za blagdanskim stolom zajedno sjede Jeanne Moreau, Linda Evans… Nećemo vam baš sve otkriti – pogledajte i same procijenite koliko su bile uspješne i uvjerljive!

Pomažemo vam i da njegujete ruke, odaberete idealnu šminku za izlazak, odjeću za ludi provod, poklon za nekog posebnog… Putujemo u Laponiju k Djedu Mrazu, a dotakli smo se i Pape!

Velika novost je da od ovog broja za nas piše i Rujana Jeger – u njezinoj kolumni Slobodan pad saznajte zašto ju je naljutio Felix Baumgarten i kakve veze s tim imaju zubari. Nenad Korkut piše o veličanstvenom Valentinu, Julijana Matanović o jednom dirljivom božićnom susretu, Zoran Happ o PTPMSS-u (možete li naslutiti o čemu se radi?), a naša Viki Vekslić otkriva gdje ćemo biti iduće godine u ovo vrijeme…

I to još nije sve! Čeka vas, dakle, obilje štiva pa ako sad tulumarite, ne zaboravite nas ispod bora – imate još cijeli siječanj da nas čitate i pišete nam!

Sretni blagdani i ne zaboravite sebi ili nekom dragom u čizmicu – ili u torbicu – staviti

vaša

Ženska posla!

Odgovori