Proljetna briga o koži u centru ljepote Dora98

Trenutno pregledavate Proljetna briga o koži u centru ljepote Dora98

Proljeće je godišnje doba kada bi trebali posvetiti posebnu pozornost njezi lica i tijela obzirom da je duga zima iza nas, a hladno i vjetrovito vrijeme nije pridonosilo dobrobiti naše kože. No, o njegovanju kože našeg tijela i lica trebali bismo brinuti svakodnevno, neovisno o godišnjem dobu, jer koža pamti i vraća nam uloženi trud ili nebrigu.

Dobar i profesionalan pristup njezi kože važan je iz nekoliko razloga: kao prvo zato što će vam pokazati koji tretmani i preparati za njegu kože su najbolji za vas, a kao drugo zato da se opustite i dopustite svojem duhu i tijelu da profitira od širokog iskustva stručnjaka za njegu i ljepotu.

Od cjelokupne ponude koju centar njege i ljepote Dora98 ima u ponudi, trenutno je posebno aktualan tretman za oporavak kože poslije zimskog perioda i za pripremu kože izlaganju sunčevim zrakama. To je tretman dubinske hidratacije prestižne francuske kozmetičke kuće Guinot aparatom za hidrataciju i lifting.

Tretman se sastoji od nekoliko faza rada koje uključuju pripremu lica, hidrataciju gelovima prilagoenim svakom tipu i stanju kože, oxigenizaciju, ručnu masažu, te masku i završnu njegu. Rezultat koji je svima bitan vidljiv je odmah nakon prvog tretmana tako da ukoliko je potrebna kura od 4-6 tretmana, nakon njih koža izgleda fantastično i klijenti su vrlo zadovoljni.

U centru Dora98 u ponudi su i posebno osmišljeni paketi kompletne njege lica i tijela koji se mogu obaviti u jednom danu, a i cijena je u tom slučaju povoljnija. Paketi su osmišljeni za poslovne muškarce i žene kojima je njegovan izgled vrlo bitan u njihovom poslu, a i zbog povećanog napora tijelo treba opuštanje, novu snagu i čistu energiju.

Zanimljivo je, i mi žene to posebno pozdravljamo, jer volimo njegovane muškarce, da sve više muških klijenata prepoznaje važnost i dobrobit dobre i kvalitetne njege prilagoene poslovnom i urbanom muškarcu. Uz redovitu njegu lica oštećene kože svakodnevnim brijanjem dobra preporuka za kućnu njegu svakako stvara osjećaj povjerenja u terapeuta koji uvažava potrebe i želje klijenta, te mu daju potrebne vrijedne praktične savjete i sugestije.

Ukoliko zaista želite da kvaliteta vašeg života dobije neku novu dimenziju, da vam samopouzdanje bude na vrhuncu priuštite si zdrav, njegovan i besprijekoran izgled!

Odgovori