Problem gorućih pogleda

Trenutno pregledavate Problem gorućih pogleda

Draga Rosie,moram ti reći da mi je jako žao što više nećeš pisati svoje kolumne!!!!

Jako sam se veselila i željno iščekivala što li ćeš nam napisati,puno puta sam se i sama našla u sličnim situacijama i prilikama koje si sa nama dijelila i koliko god te teme ponekad i bile ozbiljne ti si ih prikazala u nekom humorističnom tonu, iako mislim da ti kao i nekima od nas u nekim životnim situacijama i nije bilo do smijeha.

O tebi sam u tom vremenu stekla dojam kao o jednoj vedroj i pozitivnoj osobi koja i u teškim i zlim životnim trenucima traži neku svijetlu stranu života.

Ljudi u životu steku puno neprijatelja, zlih i taštih osoba ali stekne i prijatelje i dobre poznanike.

Ima trenutaka u životu kada ti je teško nekome se povjeriti i reći svoje osjećaje pa makar ti to i bila najbolja prijateljica-prijatelj već tražiš nekoga koga ne poznaješ,u mnogim filmovima to je obično barmen koji strpljivo sluša sve tvoje ljubavne – životne probleme vrijedno ti točeći još jednu čašu tvog otrova viskija ili šampanjca a pritom izgledajući kao pravi holivudski komad,no to su ipak samo glumci i nerealni film.

Ne znam bili ti ovom prilikom prihvatila biti moja barmenica koja ćeš me saslušati i eventualno servirati neki topli a i šaljivi odgovor?!

Pa evo u kratko zovem se Marija i imam 30 i nešto sitno godina u vezi sam sa muškarcem mojih godina, pred par dana nam je bila 4. godišnjica.

Ja ga jako i iskreno volim a mislim da i on mene.

Ne mogu reći za sebe da sam pretjerano ljubomorna ili posesivna osoba ali sam u zadnje vrijeme se počela primjećivati neke stvari kod njega koje prije ili nisam vidjela ili mi nisu smetale.

Često skupa izlazimo van i družimo se sa zajedničkim prijateljima ali kada smo god skupa on neprestano gleda druge žene,nisu to oni klasični pogledi već mi se čini kao da bi sa svakom otišao u krevet.

Ne ne mislim da me vara ili nešto drugo ali me plaši da da bi se to moglo dogoditi.

Nikada se ne svađamo osim oko toga,kaže mi da sam ljubomorna i da se ponašam kao tinejerica.

Ne znam jesam li ja kriva ili radim problem tamo gdje mu nije mjesto????????????

Rozi pomozi i utješi me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uauuu koje pismo!

Moram priznati da sam početak istoga nekoliko puta pročitala , takvi hvalospjevi dižu mi perje… no da ne bi bilo, bilo je i negativnih komentara, ali parafrazairat ću

neke stare, već odavno i preko nekoliko puta napisane rijeći koje glase – svaka kritika je dobra kritika!

Dobro ste primjetili i pisanjem skicirali Hollywood-ske klišeje o rasnim Chippendales-ima čitaj po domaće (čipendejls – komad i pol) frajere koji stoje ispred vas na šanku, toče Vam šampanjac i pozorno slušaju Vaše ljubavne probleme… naravno da pri tom uopće ne razmišljaju veličini košarice vašeg cicencekera.

Eh kada bi barem stvarno bilo takvog kafića za žene gdje konobari (190 cm barem 10 pločica po jednoj strani abdomena, pamet kao u anštajna, doktorirao parapsihologiju, izgleda kao… odaberite sami) uz piće po vrlo pristupačnoj cijeni daju i savjet koji je neprocijenjiv (napisana rečenica se ne odnosi na nikakvu reklamu onih kartica koje mi žene toliko volimo).

Iako nemam kvalifikacije profesionalnog barmena, okušat ću se u analizi “gorućih pogleda“ .

Ono što bi vam kao prijateljici rekla, ne zamjeraje preveć svom dečku.

VEEEEELIKA većina to radi (nije da ih opravdavam ali naprosto to je tako) Oni su muškarci i njihov mentalni sklop tako je podešen. Možda bi bilo bolje pitati se da li je pristojno ili ne, da to radi kad je s Vama u društvu i da li “gorući pogledi“ prelaze granicu dobrog ukusa.

Naravno da našoj taštini neobično godi kad smo centar pažnje svoje bolje polovice, jer u konačnici, tako bi trebalo i biti, stoga vaša ljubomora iliti povrijeđenosti nije za suditi. Razgovarajte sa njime o tome i artikulirano mu recite da vas to smeta. Recite mu što osjećate, i to da vas njegovo zvjeranje okolo vrijeđa.

S druge strane, dolazi proljeće, pa draga moja Marija, a i sve ostale strastvene žene navucite svoje omiljene high heels-ice, osmijeh na lice i pod ruku svog muškarca!. Prošećite gradom pa da vidimo hoće li se koji drugi okrenuti za vama i kako će dotični gospon na to odreagirati.

I slobodno se okrenite ako vidite koju slatku mušku guzu…

Ps. ako pak ne možete preći preko toga, ili ako njegove očice i dalje hopsaju naokolo, napucajte tipusa! Svakako zavređujete biti centar svijeta svoga dragoga!

by Rosie Kugli

Odgovori