Prirodno roditeljstvo

Prirodno roditeljstvo
Program Centra “Prirodno roditeljstvo“ (Zagreb) je posvećen roditeljstvu od faze trudnoće do šeste godine s tim da je iznimno važno upoznati se s ovim spoznajama što ranije, po mogućnosti u periodu trudnoće. Ciklus pažljivo osmišljenih predavanja i radionice omogućava duboke uvide u djetetov doživljaj svijeta i daje razumijevanje kako dijete funkcionira, što su razlozi tipičnih ponašanja, što dijete istinski treba od roditelja i zašto, koje i kada razvojne faze prolazi itd. Ti uvidi umnogome čine roditeljstvo lakšim i za djetetov razvoj poticajnijim i značajno doprinose harmoniji odnosa u obitelji.
Kroz programe “Opušteno raanje“ i “Roditeljstvo 0-6g“ Centar nastoji današnjim roditeljima približiti viziju razvojno poticajnog roditeljstva koja daju moć podizanja sretne i samosvjesne djece otvorenog srca, integriranog mozga i cjelovite osobnosti.
Program “RODITELJSTVO 0-6g” sadrži:
– osam interaktivnih predavanja u Centru, dvije radionice regresije te trideset sati video tečaja.
Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati u cjelokupnom programu ”Roditeljstvo 0-6g. mogu upisati samo video tečaj (2×15 sati) i odgledati ga na vlastitom računalu preko video linka.
Redovna predavanja na temu važnosti prvih godina života djeteta,koja su dio programa, održavaju se svaki četvrtak u Centru a o temama i terminima se možete informirati OVDJE.
Video isječke iz uvodnog predavanja u ciklus “Roditeljstvo 0-6g“ možete pogledati ako kliknete OVDJE.
Više informacija o Centru i njegovim programima pronaite na: www.prirodnoroditeljstvo.com.

Odgovori