Prggin osvijetlio park Zrinjevac u Zagrebu

Prggin osvijetlio park Zrinjevac u Zagrebu

Blagdanskom ozračju najveselijeg mjeseca u godini, tvrtka Prggin, doprinijela je ukrašavanjem najljepšeg zagrebačkog parka – Zrinjevca sa čak 60 000 led lampica.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u izradi, montaži, te pružanju stručnih usluga visoke kvalitete uz bogati izbor dekorativnih elemenata, turistička zajednica grada Zagreba opet je odabrala tvrtku Prggin za partnera koji je umjetničkim kreacijama ukrasio najpoznatiji gradski park Zrinjevac i na taj način omogućio Zagrepčanima i brojnim gostima koji posjećuju glavni grad za vrijeme adventskih dogaanja, da uživaju u blagdanskom ozračju na jednom sasvim posebnom i drugačijem, bajkovitom mjestu.

Tvrtka Prggin na tržištu je prisutna od 1982. g., a svoje poslovanje je u početku bazirala na izradi, ugradnji i prodaji prigodnih dekorativnih artikala za svjetlosno i drugo ukrašavanje objekata. Prateći svjetske trendove i razvoj tehnologije rasvjete, tvrtka Prggin je meu prvima u Hrvatskoj u svoju ponudu uvrstila LED komponente i rasvjetna tijela, optička vlakna i prateću opremu, nudeći uz prodaju i usluge kreiranja idejnih rješenja ambijentalnog osvjetljenja prostora.

Odgovori