Poslovno savjetovanje u pauzi za ručak

Trenutno pregledavate Poslovno savjetovanje u pauzi za ručak

Ciceron komunikacije i Poslovno učilište Filaks udružili su konzultantske snage te pokrenuli projekt pod nazivom “ Na ručku s Mirelom i Elvirom“.

Mirela španjol Marković, konzultantica je Ciceron komunikacija, stručnjak za komunikaciju i retoriku te certificirani coach, a Elvira Mlivić Budeš, konzultantica je Poslovnog učilišta Filaks, ali i stručnjak za razvoj malog poduzetništva, marketing i projektni menadžment.

Višegodišnje Mirelino i Elvirino trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo u radu s ljudima uči ih koliko je nužno u edukaciji konstantno tragati za novim metodama prenošenja znanja te spoznavanja. Zato posebno podržavaju u svom radu prilagoen i intenzivniji proces individualnog savjetovanja koji daje i do 50% bolje rezultate, a pogotovo kad se on odvija u ležernijem, opuštenijem i neformalnijem tonu, kojem će u ovom projektu pridonijeti simpatičan prostor bistroa Pauza.

Dugogodišnje poslovne suradnice, ali i prijateljice, koje neprestano uče i jedna od druge, apsolutno se slažu u jednom: danas ne postoje ni odnos ni radno mjesto gdje nisu potrebne vrhunske komunikacijske, prezentacijske i socijalne vještine. Samosvjesna komunikacija, vjerodostojnost, autentičnost, osobna moć, osobni uspjeh, (samo)motivacija samo su neki od pojmova koji se u današnjim izuzetno kompleksnim meuljudskim odnosima nameću kao nužnost.

“Način na koji komunicirate odreuje koliko ćete biti uspješni, učinkoviti i zadovoljni u poslovnom okruženju. Jer ne dobivamo ono što zaslužujemo, već ono što komuniciramo. Dobra vijest je da se dobrim komunikatorom ne raamo, nego postajemo osvještavajući, usvajajući i usavršavajući komunikacijske tehnike i alate.“ kaže Mirela španjol Marković.

Uz trenersko, savjetodavno i predavačko iskustvo, Mirela i Elvira mogu se pohvaliti i dugogodišnjim poduzetničkim iskustvom zahvaljujući kojem, usprkos turbulentnim vremenima, i dalje rade posao u kojem uživaju.

Kako Elvira voli istaknuti: “Znanje o tome kako pokrenuti tvrtku i održavati poslovanje 12 godina omogućava mi da svakodnevno živim svoju strast, a to je rad s ljudima. Otuda i moja neograničena volja za nastavak ovog poslovnog puta.“

Termin za savjetovanje u pauzi za ručak, u bistrou Pauza, Preradovićeva 34,

rezervirajte na mirela@ciceron.hr i spojite ugodno s korisnim. Postavite pitanja o komunikaciji ili poduzetništvu Mireli i Elviri – one će s užitkom odgovoriti na svako od njih.

Detalje o ručku s Mirelom i Elvirom te kotizaciji potražite na www.ciceron.hr.

Kontakt za više informacija:

Mirela španjol Marković
Ciceron komunikacije
Elvira Mlivić Budeš
Poslovno učiliše Filaks

Odgovori