Pojednostavni si život. Unaprijedi zdravlje, vitalnost i dobar izgled.

Trenutno pregledavate Pojednostavni si život. Unaprijedi zdravlje, vitalnost i dobar izgled.

Upiši školu kuhanja Jadranke Boban Pejić – organski i cjelovito prema makrobiotičkim načelima. Kako škola izgleda možeš provjeriti na besplatnoj prezentaciji u srijedu 6. veljače!

škola kuhanja Jadranke Boban Pejić dat će vam uvid u bogatstvo cjelovite prirodne prehrane te ćete naučiti kako u malo vremena kuhati zdrave i ukusne obroke. U tijeku su upisi za školu koja počinje 9.3.2013. škola traje 8 dana, a može se proći u 4 vikenda ili u 8 subota. U tim terminima ovladat ćete jednostavnom i brzom pripremom zdrave hrane, i, možda najbitnije u kuhinji – naučit ćete kako se dobro organizirati u kuhinji i planirati obroke.”Znamo da ljudi danas nemaju mnogo vremena za kuhanje, i nije nam u cilju predstavljati jela koja se kuhaju satima i koja, na kraju, nitko neće htjeti kuhati”, ističe Jadranka Boban Pejić, vodeća stručnjakinja za prirodnu prehranu, koja je školu kuhanja osmislila prije dvadeset godina. škola kuhanja Jadranke Boban Pejić dragocjena je jer vam daje razumijevanje načela makrobiotičke kuhinje, važnost raznolikosti i vitalnosti obroka, na temelju kojega dalje s lakoćom nastavljate kuhati i smišljati omiljene kombinacije za sebe i svoju obitelj.

Prezentacija programa: srijeda, 6.2. u 18 sati, Preradovićeva 21 – 23.

Doite, poslušajte, pogledajte i degustirajte program škole kuhanja – prezentacija je besplatna uz obaveznu prijavu na: skola.kuhanja@makronova.com, info@makronova.com ili 4847 119.

Info o školi: www.makronova.com

Odgovori