Philips predstavio nove kućanske aparate

Trenutno pregledavate Philips predstavio nove kućanske aparate

Prvi raw food vintage klub restoran Kredenc’a pokazao se kao idealna lokacija za predstavljanje Philipsovih inovativnih kućanskih ureaja koji su dokazali kako je moguće svladati sve izazove u kućanstvu i uljepšavanju uz znatnu uštedu vremena. Uz pomoć Philipsovih stručnjaka i poznate glumice Ane Begić, u prostorijama restorana predstavljeni su: sustav za usisavanje Aquatrio FC7070, sušilo za kosu HP8270, kuhinjski stroj Avance Collection HR1659, štapni mikser Avance Collection HR1655, sokovnik Avance Collection HR1869, glačalo na paru PerfectCare Silence i daska za glačanje Easy8.

Uvijek užurbanoj Ani Begić, koja je i sama namjeravala započeti već tradicionalne proljetne kućanske poslove i uljepšavanje, ovo je bila jedinstvena prilika da uz pomoć novih Philipsovih kućanskih ureaja te vodećeg naprednog sustava za usisavanje i brisanje Aquatrio FC7070 ispuni sve kućanske zadatke na jednostavan i brz način.

U to da su novi Philipsovi ureaji idealni za sve one koji su oduvijek maštali o tome da im dom zablista u rekordnom roku poznata glumica osobno se uvjerila te je i sama bila iznenaena sofisticiranim karakteristikama sustava Aquatrio, ali i ostalim predstavljenim Philips kućanskim ureajima.
Philipsov sustav za usisavanje i brisanje Aquatrio FC7070 ističe se naprednom tehnologijom Triple-Acceleration koja omogućuje istodobno usisavanje, brisanje i sušenje tvrdih podova te štedi do 50 posto vremena i napora. Zahvaljujući brzo rotirajućim četkama od mikrovlakana, temeljito uklanja prljavštinu, mrlje i tekućinu u jednom potezu, ostvarujući pritom besprijekorne rezultate. Svojim naprednim karakteristikama i visokom učinkovitošću Aquatrio štedi do 50 posto energije u odnosu na klasično usisavanje te može uštedjeti i do 70 posto vode u usporedbi s vlažnim brisanjem. Upravo zbog toga što jedan spremnik čisti više od 60 četvornih metara tvrdog poda, čišćenje velikih površina ostvaruje se uz minimalnu potrošnju vode. Dodatna je pogodnost LED indikator koji svijetli kada se spremnik prljave vode treba isprazniti ili počinje treperiti kada je spremnik potrebno napuniti čistom vodom. Ni čišćenje ureaja Aquatrio nije gnjavaža. Naime, nema potrebe za ručnim čišćenjem aparata jer se sam ispire pomoću posebno dizajnirane plitice za ispiranje. Dovoljno je u ureaj uliti čašu vode iz slavine i uključiti ga na nekoliko sekundi.
Novi Philipsov sokovnik HR1869 cijedi još više soka iz voća i povrća. Zdrav domaći sok svaki dan doista je jednostavno napraviti uz ovaj ureaj koji se ističe i po iznimno lakom čišćenju zahvaljujući inovativnom situ koje se lako čisti i integriranom spremniku za pulpu. Zahvaljujući inovativnom sustavu za cijeenje soka s obrnuto okrenutim sitom, ovaj sokovnik cijedi do 10% više soka. Dodatna je pogodnost iznimno velik otvor za umetanje od 80 mm koji omogućava cijeenje soka iz velikog voća i povrća kao što su jabuke, mrkve i cikla bez potrebe za prethodnim rezanjem.
Philipsovo glačalo na paru PerfectCare Silence
Glačanje u društvu obitelji ili tijekom gledanja televizije bez smetnje bučnoga generatora pare uz PerfectCare GC9520 nije nemoguća misija. SilentCare prvi je generator pare koji moćno glačanje kombinira s malo buke. Osigurava potpunu lakoću upotrebe pri kojoj se mogu glačati svi odjevni predmeti koji se smiju glačati jedan za drugim, bez čekanja i prilagodbe regulatora temperature. Besprijekorna učinkovitost može se postići i na najzahtjevnijim tkaninama, a potpuno sigurna upotreba i na najosjetljivijima. Tako su i neovisni instituti za testiranje koristili PerfectCare na najosjetljivijim odjevnim predmetima koji se mogu glačati te su potvrdili izvrsnost rezultata. Dodatne su pogodnosti Easy de-Calc, koji omogućuje jednostavno i učinkovito uklanjanje kamenca, odvojivi spremnik za vodu od 1,5 l za do 2 sata glačanja te neprestana para do 120 g/min i mlaz pare do 270 g za savršeno uklanjanje nabora.
Philipsov štapni mikser Avance
Novi Philipsov štapni mikser Avance HR1655 svojim naprednim mogućnostima omogućuje jednostavno održavanje uravnotežene i pravilne prehrane bez obzira na užurban životni stil. Da je ručna miješalica Avance važna pomoć u kuhinji potvruju i Philipsovi dizajneri koji su redizajnirali oštrice imajući na umu jednostavnost upotrebe, s revolucionarnim ergonomskim dizajnom za palac i naprednim postavkama za brzinu. Ono po čemu je ovaj mikser značajan je mogućnost raenja pire krumpira uz pomoć posebnog nastavka. Dodatna je pogodnost za pripremanje svježih, domaćih delicija dodatna oprema posebno dizajnirana za različite funkcije, uključujući električnu metlicu za mlijeko, XL sjeckalice za sjeckanje velikih količina, nazubljene rezače zadrobljenje leda u XL sjeckalici te vrč od 1 litre s poklopcem.
Novi modeli ureaja mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s malim kućanskim aparatima.

Odgovori