Philips Lumea – prvi bežični ureaj s inovativnom IPL tehnologijom stigao u Hrvatsku

Trenutno pregledavate Philips Lumea – prvi bežični ureaj s inovativnom IPL tehnologijom stigao u Hrvatsku

Philips Lumea, inovativni ureaj koji koristi dokazano učinkovitu svjetlosnu tehnologiju tzv. intenzivno pulsirajuće svjetlo (Intense Pulssed Light – IPL) stigao je u Hrvatsku. Više od 10 godina opsežnih istraživanja i testiranja na više od 2.000 korisnica te suradnja s vodećim dermatolozima omogućili su razvitak Philips Lumea ureaja, koji nudi pouzdan, učinkovit, jednostavan i bezbolan način dugotrajne depilacije.

Zašto je Philips Lumea pravi izbor za svaku ženu na ekskluzivnom predstavljanju održanom u zagrebačkom Millenium loungeu objasnio je Goran Midžić, Sales Manager Philips Adriatic grupe. “Philips Lumea ureaj ženama pomaže postići savršeno glatku kožu bez neželjenih dlačica. Ujedno, nudi više za vaš novac, jer za razliku od ostalih proizvoda na tržištu ne skriva dodatne troškove. Pri uporabi Philips Lumea ureaja ne morate kupovati skupu dodatnu opremu, kao što su rezervne žarulje.“

Inovativna IPL tehnologija osigurava više od 80% manje dlačica već nakon 4 tretmana. Više od 80 % žena koje je isprobalo Lumeu tvrdi da je bolja od ostalih metoda depiliranja.

Na promociji proizvoda bila je i poznata TV voditeljica Daniela Trbović koja je izjavila: “Dojmovi su više nego dobri – korištenje ureaja je jednostavno, a uklanjanje dlačica bezbolno i učinkovito. Kada ste javna osoba, briga o izgledu je dio posla kojim se bavite, a uz Philps Lumeu sada imam jednu obvezu manje. Više ne moram razmišljati kako u već pretrpani raspored “ugurati“ odlazak na depilaciju u kozmetički salon. Sama mogu odabrati dan i vrijeme kada ću se kod kuće ili na putu posvetiti sebi ”.

Kako Philips Lumea djeluje na dlačice?

Philips Lumea koristi Intenzivno pulsirajuće svjetlo (IPL), inovativnu tehnologiju koja se koristi u profesionalnim salonima za uljepšavanje. U suradnji s najboljim dermatolozima Philips je ovu tehnologiju preoblikovao tako da je pouzdana i takoer učinkovita za kućnu uporabu.

“Philips Lumea svojim djelovanjem nježnog pulsiranja svjetla djeluje na korijene dlačica. One na prirodan način ostaju u fazi mirovanja, a njihov rast je onemogućen. IPL tehnologija je inovativan i siguran način za dugotrajno uklanjanje dlačica”, objasnila je dr. med. Jelena Jakić, dermatovenerologinja iz Poliklinike Provena.

Na ureaju Philips Lumea možete podesiti intenzitet svjetlosne energije, što omogućava nježnu, no ipak učinkovitu uporabu na različitim tipovima kože: bijeloj, bež, svijetlosmeoj, smeoj i tamnosmeoj. Takoer se prilagoava različitoj boji dlačica: tamnoplavoj, smeoj i crnoj.

Sve te karakteristike dovode do zaključka da s ureajem Philips Lumea napokon možete reći zbogom skupim tretmanima u kozmetičkim salonima, bolnim depilacijama voskom, kratkoročnim rezultatima i reakcijama poput uraslih dlačica ili osipa.


Odgovori