Pet savjeta koji će vam čudesno preobraziti život

Pet savjeta koji će vam čudesno preobraziti život

Kao što i sami znate, veća je vjerojatnost da vam cigla padne na glavu nego da naletite na onoga pravoga. Mi krhka ženska bića, podložna sjaju u njihovim očima, ovisnice o romantici i slatkim napicima poput limunade, lako upadamo u kojekakve stupice. Neke od nas možda nemaju ništa protiv da se koprcaju u mreži laži i obmana, no vjerujte mi, plač i suze bolji su na stranicama nekog ljubavnog romana negoli u stvarnom životu.

U današnje vrijeme nije lako naći osobu kojoj ćete dopustiti da svom težinom tijela legne na vas, kako bi šaputala besmislice na jastuku. Kako sreća traži težak rad, tako znamo da moramo zasukati rukave jer ljubav neće donijeti dobro pozicionirana Venera nego dobro promišljena taktika i još bolje poznavanje tržišta. Iako se možda čini da tržište nudi samo primjerke sumnjive kvalitete i da je alfa-mužjak (dobro unovčiv, prezgodan, šarmantan, karizmatičan intelektualac koji posjeduje impresivni vozni park, dvorac i vlastito jezero) samo urbana legenda, vjerujem da tomu ipak nije tako. Treba samo biti mudar, a kada je riječ o ljubavi i pronalasku onoga pravoga, tijekom svih stoljeća nataložilo se toliko mudrosti i znanja da se u moru savjeta više nitko ne može snaći.

Možda se doima kao nevjerojatan misterij, ali uspjela sam, u samo pet točaka, sažeti sve ono što su ljubavni gurui stoljećima ljubomorno čuvali kako bi žene vječno bile osuene lutati po bespućima nesretnih ljubavi i tragati za onim pravim.

Dakle, djevojke i žene, vašoj je potrazi konačno došao kraj! Ljubavni guru ŽP, ili moja malenkost, kroz pet jednostavnih savjeta otkriva kakvoga si čovjeka morate pronaći da bi se vaš život čarobno preobrazio!

1) Kao prvo, važno je pronaći čovjeka solidne grae, dobro nabildanoga i izbildanoga, koji će vam uvijek pomagati kod teških poslova. U taj opis spada ne samo teglenje vrećica s placovine, iz Dione i Konzuma, već i zahtjevnije radnje poput odlaska u IKEU i opremanje stana novim stalažama, kao i sastavljanje istih. Naravno, i mijenjanje guma na vašem novom mercedesu kabrioletu, kao i povremeni maleraj i mijenjanje žarulja. Ukratko, svi oni poslovi od kojih vam se dizala kosa na glavi i pucali njegovani noktići.

2) Zatim je važno pronaći pametnoga i uljuenoga gospodina, koji će vas svojim manirama oboriti s nogu. Taj vrsni poznavalac francuskih vina i povijesti govori sedamnaest jezika i ima nekoliko diploma i doktorata. Načitan je i duhovit, pa će vas tako nasmijati do suza, a smijat će se i vašim šalama. Vodit ćete duge i produhovljene razgovore, debatirati o nuklearnoj fuziji i atomskim česticama. On će poput pravog gentlemana vješto popuniti rupe u vašem obrazovanju, koje su (toga ste tek uz njega postali svjesni) veličine ozonskog omotača, dok će on zahvaljivati svojoj sretnoj zvijezdi što je naišao na tako divnu ženu!

3) Takoer je jako važno pronaći pouzdanog muškarca. Nekoga na koga ćete se uvijek moći osloniti, nekoga tko će se pojaviti na dogovorenome mjestu i u dogovoreno vrijeme. Taj netko uvijek će se sjetiti napuniti mobitel. Taj netko nikada neće doživjeti amneziju i bit će uvijek dostupan. Taj netko gledat će vas u oči i nikada, ama baš nikada neće lagati, niti će iznevjeriti vaša očekivanja.

4) Bez brige, evo nas i na koraku usijanja. Iako se trudite čvrsto stajati na zemlji, vaše su noge već u zraku! Naravno da nisam zaboravila – bitno je, jako bitno pronaći virtuoza u krevetu! Od njegova pogleda sledit će se krv u žilama, a potom će njegov dodir zapaliti gorući plamen strasti. Vaše žlijezde potaknute su na stampedo, a taj hormonalni incident katapultirat će vas u nepoznata sazviježa. Pred vašim očima titrat će milijuni zvijezda i zvjezdica. Letite svemirskim prostranstvima i više ništa ne miriše na dosadnu stvarnost. On vas kao velika hobotnica usisava u sebe. Ili vi njega. Nije važno, jer sate i sate provodite isprepleteni u ljubavničkoj ekstazi.

5) Nakon što pronaete četvoricu prekrasnih muškaraca, jedino na što morate paziti jest da se gore spomenuti ne poznaju. I da se nikada ne sretnu!

*Napominjem, za svaki slučaj još jednom – peti savjet ujedno je i najvažniji!

Odgovori