PERWOLL FASHION.HR CRUISE

Trenutno pregledavate PERWOLL FASHION.HR CRUISE

Čarobna modna večer na Zlatnom ratu

Hrvatska je modna scena proteklog vikenda u Bolu na Braču uživala u sklopu vodećeg ljetnog modnog dogaanja Perwoll FASHION.HR cruise-a. Kolekcije su predstavili Martina Felja, Jelena Stefanović, Antonia Jakšić i Zoran Aragovića. Podršku iz prvih redova došla su im pružiti brojna poznata lica, izmeu ostalog Marijana Batinić, Ivan Herceg, Nevena Rendeli, Boris Banović, Tihana Harapin Zalepugin, Petra Dugandžić, Duško Modrinić, Mirna Medaković, Slavko Sobin, Tomislav Čubelić, Ivana Delač Đolo, Ankica Dobrić, Saša Kopljar i brojni drugi.

Dizajnerica Martina Felja otvorila je večer serijom crnih atraktivnih kupaćih kostima sa prozirnim detaljima od bež tila te nastavila kratkim haljinama jednostavnih linija koje prate oblik tijela te dugim lepršavim haljinama namijenjenim dnevnim, ali i večernjim prilikama. Kolekcijom prevladavaju cvjetni motivi, ali i crne i bijele nijanse.

U sklopu regionalnog projekta Zona 45, hrvatskoj modnoj publici po prvi puta predstavila se srpska dizajnerica Jelena Stefanović koja je prikazala kolekciju namijenjenu ženama koje žele vječne modele u kojima će se osjećati ženstveno, a istovremeno opušteno i udobno. Kolekcijom dominiraju bijeli i crni tonovi te intenzivna kobalt plava boja, a materijal korišten pri izradi modela je svila.

U rodnom Bolu na Braču, svoju ljetnu kolekciju prikazala je i dizajnerica sa zagrebačkom adresom, Antonia Jakšić koja je kroz haljine jednostavnih krojeva s umetnutim geometrijskim elementima interpretirala udobnu eleganciju pročišćene forme u finim i prozračnim materijalima. Kolekcija je u bijelim, sivim i ledeno rozim tonovima, a obogaćena je unikatnim nakitom i detaljima u tirkiznoj boji.

Modnu večer na Zlatnom ratu zatvorio je Zoran Aragović koji se na Perwoll FASHION.HR cruise-u premijerno predstavio BiteMyStyle ljetnom kolekcijom pod imenom “Strip &; Stripe” kojom dominiraju geometrijske forme, izrazito nosivi krojevi te prirodni materijali. Light motiv kolekcije su prugice u kombinacijama sa karakterističnim morskim motivima, a čitavu modnu priču prate i torbe kao dominantan modni dodatak i to one za plažu u XXL veličinama, ali i pismo varijante idealne za ljetne večernje izlaske.

Osim u najnovijim ljetnim modnim trendovima i prekrasnim bolskim plažama, brojni uzvanici u sklopu Perwoll FASHION.HR cruise-a uživali su i u Lancaster sun care cocktail party-u održanom u cocktail baru Bolero u sklopu hotela Bluesun Elaphusa na kojem su imali priliku saznati sve o najnovijim trendovima pri zaštiti kože od sunca.

Ivan Herceg i Mirna Medaković


Odgovori