Perwoll FASHION.HR cruise collection

Trenutno pregledavate Perwoll FASHION.HR cruise collection

U srijedu 12. lipnja počinje četvrto izdanje vodećeg ljetnog modnog dogaanja Perwoll FASHION.HR cruise collection u jedinstvenom okruženju plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču.

Martina Felja, Ivica Skoko i Aleksandar Žarevac samo su neka od omiljenih domaćih dizajnerskih imena koja će svoje ljetne modne vizije predstaviti sredinom lipnja na Braču. Cruise kolekciju ove sezone premijerno će prikazati popularni dizajner Zoran Aragović, ali i mlada talentirana Pavla Aleksić, a modni zaljubljenici s nestrpljenjem iščekuju što je novog pripremio hvaljeni modni dvojac eNVy room. Poznatim dizajnerima, u sklopu piste na Zlatnom ratu pridružit će se i mlada Antonija Jakšić iz Bola, ali i gosti dizajneri iz regije.

Predivan ambijent jedne od najljepših jadranskih plaža, atraktivne cruise kolekcije poznatih domaćih modnih dizajnera i gostiju iz regije te opuštena ljetna atmosfera samo su neki od razloga zbog kojih je Perwoll FASHION.HR cruise collection postao omiljeni ljetni dogaaj, a Bol na Braču nezaobilazna ljetna destinacija svih modnih zaljubljenika. Modni tjedan u Bolu ove sezone započeti će velikom modnom revijom modnog koncepta XYZ koji će predstaviti novitete brojnih poznatih svjetskih brandova, a osim u modi, brojni gosti te pripadnici hrvatskog društvenog i javnog života od 12. do 14. lipnja uživati će i u bogatom popratnom programu u gradu.

Odgovori