Pantene R&P event za beauty urednice i novinarke

Trenutno pregledavate Pantene R&P event za beauty urednice i novinarke

Pantene je za beauty urednice i novinarke održao Pantene R&;P event, dvodnevni event uljepšavanja kose. Poznata frizerka i stilistica Maja Misirić, vlasnica fizerskog ateliera Monet, uz Pantene tretmane otkrila je tajne prirodnog izgleda i njegovane kose koje su osmislili Panteneovi znanstvenici, a koji su prilagoeni različitim tipovima kose i individualnim potrebama oblikovanja.
“Kosa je dio našeg tijela, ona odaje emocije i raspoloženja, proživljava sve što i mi. Uz to je izložena i vanjskim utjecajima posebno zimi kada je isušivanje pojačano zbog hladnoće i boravka u zatvorenim prostorima. Ipak, primjećujem razliku na kosi koja je njegovana prilagoenim Pantene proizvodima jer kosa zahtijeva tek manje frizerske intervencije čak i u zimskim mjesecima.“, objasnila je frizerka i stilistica Maja Misirić.

voditeljica Edita Misirić, u sredini je Maja Misrić, a okrenuta leima je gl. urednica magazina Moja Kosa i zamjenica urednice magazina Ljepota i zdravlje – Martina Požgaj

Panteneovi znanstvenici osmislili su tri inovativne linije za oblikovanje kose. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pomažu u obnovi oštećene kose, vraćajući sjaj i zdrav izgled. Uz to, štite kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

Proizvodi za oblikovanje tanke i osjetljive kose (žuta linija)

Tanka kosa ima 50 posto manje proteina od normalne i guste kose, što je čini podložnijom vanjskim utjecajima. Stoga struktura ovog tipa kose ne pridonosi stvaranju i održavanju punog volumena.

Kolekcija se sastoji od:

Volume Creation Extra Hold lak za kosu; Perfect Volume Ultra Hold lak za kosu; Perfect Volume pjena; Shine Extra Hold lak za kosu

Pantene proizvodi za oblikovanje za normalnu kosu (oštećena i suha) (tirkizna linija)

Normalna kose manje je fleksibilna i teža. Takoer, ima tendenciju upiti vlagu, postati paperjasta i podložnija je isušivanju i oštećenjima. Razvijajući formulu proizvoda za oblikovanje ovog tipa kose, Pantene znanstvenici posvetili su posebnu pažnju izdržljivosti kose i zaštiti od vlage.

Kolekcija se sastoji od:

Curls Extra Hold pjena; Style &; Protect Extra Hold lak za kosu; Style &; Protect Extra Hold pjena

Pantene proizvodi za oblikovanje kose – klasična linija (plava linija)

Pantene znanstvenici stvorili su klasičnu liniju lakova za kosu.

Sastoje se od Extra Hold [250ml] i Ultra Hold [250ml] lakova za kosu. Ovo su univerzalni lakovi s dvije razine učvršćivanja. Pomažu dati kosi sjaj i održati je u savršenom stanju, čak i u uvjetima visoke vlažnosti. Ne lijepi se za kosu i olakšava njezino raščešljavanje.

Na kraju Pantene R&;P eventa zadovoljne lijepim frizurama, urednice i novinarke uživale su u zajedničkom druženju u ugodnom ambijentu frizerkog ateliera Monet.

Marina Karamatić Sopić (PR; Ambrela komunikacije), Vlatka Vužić (PR; Ženska Posla), Ana Faber (novinarka rubrike Život i zamjenica urednice magazina Budi.In), Selma Terlević (gl. urednica časopisa Grazia) Fotografirala: Slaana Lučić (PR; Abrakadabra integrirane komunikacije)


Odgovori